DRAWING DOWN THE MOON (& Online)

drawingdownthemoonΜια συλλογή χάρμα οφθαλμών, ειδικά για τους λάτρεις των art books, ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Δεκέμβρη η Dark Horse. Πρόκειται για το DRAWING DOWN THE MOON: THE ART OF CHARLES VESS.

Ο Charles Vess αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους δημιουργούς, ειδικά όταν μιλάμε για τον χώρο του fantasy, και έχει στο βιογραφικό του τίτλους όπως THE SANDMAN, STARDUST, SWAMP THING, THE BOOKS OF MAGIC, SPIDER-MAN: SPIRITS OF THE EARTH και HEAVY METAL MAGAZINE. Επιπλέον, έχει αποκτήσει πολλά βραβεία, μεταξύ των οποίων τρία Eisner Awards, αλλά και το World Fantasy Award, το οποίο μοιράστηκε με τον Neil Gaiman για την ιστορία A Midsummer’s Night Dream (THE SANDMAN #19) – το μοναδικό comic που έχει ποτέ κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο!

Το DRAWING DOWN THE MOON διαθέτει κάποια από τα χαρακτηριστικότερα έργα και σελίδες του Vess, artwork που δημοσιεύεται για πρώτη φορά, καθώς και “αφήγηση” από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, ο οποίος περιγράφει τις περιόδους της καριέρας του και τα έργα του.

Η τιμή του σκληρόδετου και υπερπολυτελούς τόμου φτάνει τα $39.99 και μπορείτε να τον προπαραγγείλετε από το site της Dark Horse. Επειδή, όμως, για τόσα χρήματα κανείς δε θέλει να πάρει γουρούνι στο σακί, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε ολόκληρο το βιβλίο στο section eComics του site.

Εγώ ήδη το έκανα και εντυπωσιάστηκα. Που να βγει και σε χαρτί!

charles vess_2