Legendary Comics: Τρεις Νέοι Τίτλοι Και Μια Καλή Συνεργασία

Untitled-1 copyH Legendary Comics, το τμήμα comics της Legendary Entertainment (το movie studio ιδιοκτησία του comic fan Thomas Tull) είχε τα πάνω και τα κάτω του, από την αρχή της πορείας του, με κάποια best-sellers όπως τα ΗΟLY TERROR, GODZILLA, PACIFIC RIM, αλλά και με μεγάλες καθυστερήσεις άλλων εκδόσεων. Τα πράγματα, όμως, προχωρούν με νέους τίτλους και νέες συνεργασίες.

Όσον αφορά στο κομμάτι των συνεργασιών, η εκδοτική υπέγραψε μια νέα συμφωνία με την Penguin Random House, η οποία θα αναλάβει τη διανομή της σε βιβλιοπωλεία, ενώ η Diamond θα συνεχίσει την διανομή των προϊόντων τους στα comic shops.

“Θέλουμε να δώσουμε υπέροχα comics στους αναγνώστες και αυτή η νέα συμφωνία με την Penguin Random House μας καθιστά πολύ πιο αποτελεσματικούς στην διανομή των ιστοριών. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό το νέο εγχείρημα.” – David Sadove (Legendary Publishing Operations)

Αναλυτικότερα, οι τρεις νέοι τίτλοι έχουν ως εξής:

A TOWN CALLED DRAGON
Writer: Judd Winick
Artist: Geoff Shaw

Η σύγχρονη Αμερική και η αρχαία μυθολογία συγκρούονται, όταν το τελευταίο αυγό δράκου τελικά εκκολάπτεται και μια κοινή όμαδα πολιτών πρέπει να ενωθεί για να το νικήσει.

Έρχεται το Σεπτέμβριο του 2014.

EPOCHALYPSE
Writer: Jonathan Hennessey
Artist: Shane Davis

Όταν ένα μυστηριώδες space-time φαινόμενο προκαλεί 600 χρόνια ανθρώπινης ιστορίας να καταρρεύσουν σε μια ενιαία εποχή, μια elite όμαδα από Resynchronization αξιωματικούς πρέπει να ξεκινήσουν ένα πόλεμο εναντίον των νόμων του χρόνου.

Έρχεται το Φθινόπωρο του 2014.

THE HARVESTER
Writer: Brandon Seifert
Artist: Eric Battle

Μια υπερφυσική ιστορία σασπένς ξετυλίγεται, όταν δυο ανυπότακτοι ερευνητές ανακαλύπτουν ότι ο εφιαλτικός αστικός μύθος του “The Harvester” είναι πιο αληθινός και επικίνδυνος από αυτό που φαντάστηκαν ποτέ τους.

Έρχεται το 2015.