Περισσότερο Info Για Το Apocalypse Wars

Έρχεται την άνοιξη!

Η Marvel ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το επερχόμενο minor event των X-titles, στα πλαίσια των νέων All-New, All-Different τίτλων της.

Μετά το κολοσσιαίο reboot που μόλις έλαβε χώρα στο σύμπαν της Marvel, το APOCALYPSE WARS, που ανακοινώθηκε πρόσφατα, είναι το πρώτο crossover με πρωταγωνιστές τους καινούριους X-Men. Οι τρεις κεντρικές εκδόσεις που έχουν να κάνουν με μεταλλαγμένους (UNCANNY, ALL-NEW και EXTRAORDINARY X-MEN) πρόκειται να συμμετάσχουν σε ένα event που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον πιο τρομακτικό τους εχθρό (έναν εχθρό που θα έχουμε σύντομα την ευκαιρία να δούμε και στην οθόνη).

Σαν συνοδευτικό για τη νέα κινηματογραφική ταινία, λοιπόν, οι αναγνώστες μπορούν να απολαύσουν το πρώτο μεταλλαγμένο mini-event της καινούριας Marvel, το οποίο θα έρθει την ερχόμενη Άνοιξη και θα κρατήσει ακριβώς τρία τεύχη (ένα σε κάθε μία από τις τρεις σειρές). Συγκεκριμένα, μιλάμε για τα EXTRAORDINARY X-MEN #8 (Jeff Lemire, Humberto Ramos), UNCANNY X-MEN #6 (Cullen Boon, Ken Lashley) και ALL-NEW X-MEN #9 (Denis Hopeless, Mark Bagley).