Το Scarlet Του Bendis Θα Συνεχιστεί

Οι fans του τίτλου μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι

Με τα διάφορα επερχόμενα projects των Brian Michael Bendis και Alex Maleev στο πλαίσιο της All-New, All-Different Marvel, οι αναγνώστες είχαν αρχίσει να ανησυχούν πως το προσωπικό project των δύο δημιουργών, SCARLET, θα έμενε ημιτελές. Παρ’ όλα αυτά, ο Bendis μας καθησυχάζει σε μια συνέντευξη που έδωσε στο CBR: ”Το τεύχος 10 τελειώνει τώρα”. ‘Τα #8 και #9 είναι ήδη έτοιμα, ενώ το #10 θα είναι το τελευταίο του δεύτερου μέρους.”

Ο δημοφιλής συγγραφέας είχε επίσης μερικά καλά λόγια για τη δουλειά του συνεργάτη του, Alex Maleev: ”Αγαπά πολύ αυτό το βιβλίο, και δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι αρκετά πιο προσγειωμένο από τα άλλα πράγματα που κάνουμε και ξέρω πως συχνά αυτό δεν είναι εύκολο για εκείνον.”

”Ήταν υποχρέωσή μας απέναντι στο κοινό” συνεχίζει. ”Αν υποσχόμασταν SCARLET και δεν δίναμε SCARLET, θα μας έπαιρναν στο κυνήγι. Και θα είχαν και δίκιο!”

Ο Alex Maleev είναι γεννημένος στη Βουλγαρία και έχει δουλέψει σε διάφορα high profile comics από Marvel μέχρι HELLBOY και THE CROW. Ο Brian Michael Bendis είναι ένα από τα πιο μεγάλα ονόματα των υπερηρωικών comics, τις τελευταίες δύο δεκαετίες, αρχιτέκτονας του Ultimate Universe της Marvel και σεναριογράφος μερικών από τα πιο σπουδαία event της εταιρίας.