From Under Mountains #3

Ακόμα δεν βγάζει ενιαίο νόημα
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

From Under Mountains #3

WritersClaire Gibson, Marian ChurchlandArtistSloane LeongPublisherImage Comics

Οι διάφορες ιστορίες προσπαθούν, αλλά δεν καταφέρνουν ακόμη, να βγάλουν κάποιο ενιαίο νόημα, καθώς η πλοκή του FROM UNDER THE MOUNTAINS συνεχίζει να είναι all over the place.

Ο Fisher θυμάται τα χαΐρια του (ούτε καν, δηλαδή, τα θυμάται… απλά θυμάται που του τα θυμίσανε), η πριγκίπισσα βαρέθηκε να ασχολείται με το βασίλειο και είπε να πάει μια βόλτα, το αλητάκι τρέχει σε ένα χωρίο με μάγισσες και χαρτορίχτρες, για να σωθεί από μεταφυσικές δυνάμεις και τοκογλύφους.

Όσο νόημα έβγαλε η παραπάνω πρόταση τόσο βγάζει και το FROM UNDER THE MOUNTAINS, ενώ έχει ήδη φτάσει στο τρίτο του τεύχος. Ευτυχώς, όμως, το artwork της Sloane Leong επανορθώνει, και με το παραπάνω, για τα κενά που αφήνει το σενάριο, παραμένοντας όσο όμορφο και εντυπωσιακό ήταν από την αρχή.

Τα χρώματα της Leong, ακόμη καλύτερα και από το σχέδιό της, μπορούν να κάνουν, από μόνα τους, να αξίζει η προσπάθεια που απαιτείται να καταβάλλει ο αναγνώστης για να συνεχίσει να ενδιαφέρεται για το FROM UNDER THE MOUNTAINS.