O Flash Gordon Επιστρέφει Στη Μεγάλη Οθόνη

Βρέθηκε σεναριογράφος για το επερχόμενο reboot

Τριανταέξι ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του εμφάνιση στην οθόνη, ο διαστημικός ήρωας του Alex Raymond έχει μπροστά του ένα πολλά υποσχόμενο κινηματογραφικό μέλλον.

Με ρίζες στις pulp εκδόσεις και τα strips της δεκαετίας του ’30 και με τεράστια κληρονομιά στις τέσσερις γωνιές της pop κουλτούρας, ο Flash Gordon είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα του 20ου αιώνα και τώρα, με τη βοήθεια μερικών εξαιρετικών νέων ταλέντων, ίσως μπει με μπρίο στον 21ο.

Αφού μάθαμε πέρσι πως ο Matthew Vaughn ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας (η οποία είχε περάσει μερικά χρόνια στο συρτάρι), την Παρασκευή ανακοινώθηκε πως ο σεναριογράφος του I AM LEGEND, Mark Protosevich, θα αναλάβει το σενάριο και, σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου, τούτη η version του Flash Gordon θα είναι ”διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχετε δει με τον ήρωα”.

Ο Matthew Vaughn ξεπήδησε από το σετ των γκανγκστερικών ταινιών του Guy Richie και σήμερα αποτελεί έναν από τους πιο περιζήτητους και ταλαντούχους σκηνοθέτες δράσης, έχοντάς μας χαρίσει μερικές εξαιρετικές, ολόφρεσκες ταινίες όπως το X-MEN: FIRST CLASS και το KINGSMAN. Με μεγάλη εμπειρία στις μεταφορές comics, σπουδαίο προσωπικό στιλ και αστείρευτο ταλέντο, συνοδευόμενος από έναν σεναριογράφο που μας έχει προσφέρει μεταξύ άλλων τα εξαιρετικά THOR και I AM LEGEND, το αποτέλεσμα έχει τη δυνατότητα να είναι εντυπωσιακό.