Faith #1

Ένα ελαφρύ comic με γεύση ρομάντζου
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Faith #1

WriterJody HouserArtistsMarguerite Sauvage, Francis PortelaPublisherValiant

Η Faith έχασε τους γονείς της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Μεγαλωμένη από τη γιαγιά της και όντας πραγματικό geek που τρέφει αγάπη για τα comics, ανακαλύπτει ότι έχει special abilities. Τηλεκινητική και ιπτάμενη, λοιπόν, η γνωστή με το ψευδώνυμο Zephyr.

Η Zephyr ανήκε σε μία ομάδα από vigilantes. Τους Renegades. Στο πρώτο τεύχος του FAITH, όμως, θα ανακαλύψουμε τη σόλο καριέρα της. Θα δούμε ποια είναι η ζωή της τα πρωινά, τη δουλειά της, τους συναδέλφους της, τις σκέψεις της και, φυσικά, την ίδια να πολεμά το έγκλημα στο LA, σώζοντας γλυκούλικα κουτάβια. Βέβαια, αυτό είναι μόνο η εισαγωγή, μιας και το τεύχος μας δίνει μία γεύση για το ότι τα πράγματα θα σοβαρέψουν.

Ένα ελαφρύ comic με γεύση ρομάντζου. Αυτό δεν είναι κακό, βέβαια, αλλά σίγουρα δεν είναι για εμένα. Το συγκεκριμένο μάλλον θα κάνει αίσθηση σε αυτούς που παρακολουθούν και τις άλλες ιστορίες στο universe της Valiant και του HARBINGER και θέλουν να μείνουν “πιστοί” στη Faith. Το coloring δεν μου άρεσε, καθώς ήταν hyper digital. Παρ’ όλα αυτά, respect για το πανέμορφο cover και τις σελίδες με την φαντασία της Faith που έχουν γίνει από την Marguerite Sauvage.