The Walking Dead: The Alien

Μια απρόσμενα ευχάριστη έκπληξη!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

The Walking Dead: The Alien

WriterBrian K. VaughanArtistMarcos MartinPublisherPanel Syndicate

Ο πολυβραβευμένος Brian K. Vaughn κατόρθωσε, μέσα σε 28 σελίδες οριζόντιου format, σε καθαρό ασπρόμαυρο σχέδιο με πετυχημένες γκρίζες και κόκκινες πινελιές, του Marcos Martin, να μας χαρίσει μια ιστορία που εκτυλίσσεται παράλληλα με τη βασική σειρά, στην Ευρώπη!

Σε αυτό το one-shot, βλέπουμε την τραγική περιπέτεια δύο ανθρώπων, που προσπαθούν να φύγουν από τη γεμάτη ζόμπι Βαρκελώνη, ώστε να πάνε σε κάποιο νησάκι και, τελικά, στις ΗΠΑ, επειδή ακούν φήμες ότι η κυβέρνηση εκεί έχει κατορθώσει να θέσει υπό έλεγχο τα ζόμπι. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ένας Αμερικανός τουρίστας ονόματι Jeff και μια νεαρή συντηρήτρια μουσείου, η Claudia, και η μικρή αυτή περιπέτεια θα σημαδέψει ανεξίτηλα τις ζωές τους. Το σενάριο περιλαμβάνει και ένα πολύ δυνατό twist, παρ’ όλο τον φρενήρη ρυθμό του. Επιπλέον, αποτελεί ένα πρώτης τάξεως εναρκτήριο έναυσμα για να ξεκινήσετε και την ongoing σειρά, εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα.

Το εν λόγω κομιξάκι θα το βρείτε στον ιστότοπο του Panel Syndicate, όπου μπορείτε να το κατεβάσετε αντί ενός μικρού αντίτιμου. Το ίδιο δίδυμο μας έχει χαρίσει και το THE PRIVATE EYE, ενώ μόλις ξεκίνησαν μία νέα μίνι σειρά, το BARRIER.