Preacher S01E07

He Gone
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Preacher

Season/EpisodeS01E07 WritersSam Catlin, Evan Goldberg, Seth Rogen DirectorMichael Morris CastDominic Cooper, Joseph Gilgun, Ruth Negga, Lucy Griffiths NetworkAMC

Το νέο επεισόδιο του PREACHER ξεκινάει ακριβώς από εκεί που μας είχε αφήσει το προηγούμενο. Ο Eugene έχει εξαφανιστεί, μιας και ο Jesse τον έστειλε… κυριολεκτικά στον διάβολο, γεγονός που αναστατώνει την κοινότητα της μικρής πόλης και ειδικά τον πατέρα του.

Ταυτόχρονα, η σειρά πάει ένα βήμα παραπέρα από τα comics και παίρνει την πρωτοβουλία να μας παρουσιάσει μέσω ενός flashback την παιδική ηλικία του Jesse και της Tulip, οι οποίοι γνωρίζονταν από μικροί. Αυτό ίσως ξενίσει πολλούς fans του comic, ωστόσο, ομολογώ πως προσωπικά μου άρεσε σαν ιδέα. Στο μεταξύ, το επεισόδιο μας παρουσιάζει ενδόμυχα μυστικά της Tulip, η οποία μάλλον δεν έχει τόσο κρύα καρδιά όσο θέλει να δείχνει. Ο Cassidy, τέλος, υποψιάζεται πως ο Jesse συνέβαλε στην εξαφάνιση του Eugene (εδώ γίνεται μια αναφορά στο όνομα Arseface με τον οποίο αποκαλούν τον Eugene στο comic), γεγονός που προκαλεί τύψεις στον Jesse.

Tην αμαρτία μου θα την πω. Απολαμβάνω πολύ το τηλεοπτικό PREACHER, ίσως μάλιστα περισσότερο από το comic. Μου αρέσει αυτό που βλέπω και σίγουρα τα καλύτερα στη σειρά έρχονται!