Spider-Man #5

Άλλο ένα όμορφο τεύχος
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Spider-Man #5

WriterBrian Michael BendisArtistSara PichelliPublisherMarvel Comics

Το πέμπτο τεύχος του SPIDER-MAN του Βrian Michael Bendis έρχεται να προστεθεί στα όμορφα τεύχη της σειράς, η οποία αποδεικνύει άλλη μια φορά πως διαβάζεται ευχάριστα και με αρκετό ενδιαφέρον.

O Ganke έχει αποκαλύψει την ταυτότητα του Spider-Man στον Goldballs, ο οποίος αποφασίζει να συγκατοικήσει μαζί με τους δύο φίλους του στην Brooklyn Visions Academy. Ταυτόχρονα, το blog της Danika Hart μεταδίδει ένα βίντεο που δείχνει τον Hammerhead να απαγάγει τον Spidey. Η απουσία του ανθρώπου-αράχνη προκαλεί μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων. Πέρα από την ανησυχία των φίλων του, υπάρχει και η ανησυχία των γονιών του. Οι τελευταίοι, με προτροπή της ανυπόφορα καταπιεστικής θείας του, προσλαμβάνουν την ερευνήτρια Jessica Jones, για να δουν αν ο Miles έχει προβλήματα.

Ωραίο τεύχος, από το οποίο, αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάτι, θα ήταν ο διάλογος του Ganke με τον Goldballs. Ο Bendis ξέρει να γράφει ωραία και το δείχνει ακόμα μια φορά! Όσο για το σχέδιο της Sara Pichelli, αυτό κινείται στα γνωστά αξιοπρεπέστατα επίπεδα.