25 April & The Boss Baby

Trailers δύο ενδιαφέροντων επερχόμενων animated ταινιών

Μια αναπάντεχη έκπληξη μπαίνει στον αγώνα δρόμου των Όσκαρ και πρόκειται για μόλις τη δεύτερη, μεγάλου μήκους, ταινία animation, από τη Νέα Ζηλανδία. Το 25 APRIL είναι μία δημιουργία της Leanne Pooley, φτιαγμένη στο μεγαλύτερό της μέρος με την τεχνική του motion capture.

Πρόκειται για μία ταινία με στοιχεία ντοκιμαντέρ, που αφηγείται τα γεγονότα της αιματηρής μάχης του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Καλλίπολη, ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία, όπου οι Anzacs (Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί) είχαν εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς. Η μνήμη των πεσόντων τιμάται κάθε χρόνο στις 25 Απριλίου, ως “Anzac Day”. Η ταινία βασίζεται σε μαρτυρίες έξι ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα της καταστροφικής αυτής μάχης για τους Συμμάχους.

Η Dreamworks, ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube, το trailer της επόμενης μεγάλου μήκους ταινίας animation, ονόματι THE BOSS BABY. Πρόκειται για μία κωμική περιπέτεια, βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο της Marla Frazee και με υπεύθυνο μεταφοράς τον Michael McCullers, από την πένα του οποίου θα δούμε στα επόμενα χρόνια τα SHREK 5 και HOTEL TRANSYLVANIA 3.

Εν προκειμένω, μία οικογένεια αποκτά δεύτερο παιδί, το οποίο όμως δεν είναι αυτό που φαίνεται, καθότι φέρεται αρκετά… ενήλικα και αυταρχικά. Η συνέχεια στο trailer.