Teaser Trailer Για Το Valerian And The City Of A Thousand Planets

Κυκλοφόρησε και είναι απίστευτο!

Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του 23τομου bd VALERIAN, των Pierre Christin και Jean-Claude Mézières, από τον Luc Besson. Και αναμένεται να είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα μεταφορά!

Ο κόσμος φαίνεται να είναι επάξιος του τίτλου, ένα πραγματικό διαστημικό χάος, και οι πρωταγωνιστές επαρκώς βασισμένοι στους αντίστοιχους του comic, το οποίο χαρακτηρίζεται επιπλέον από καταιγιστική δράση. Ο Dane DeHaan μας είναι γνωστός ως Harry Osborn από το τελευταίο AMAZING SPIDER-MAN, αλλά και από το CHRONICLE, ενώ η Cara Delevingne είναι πασίγνωστο μοντέλο και έχει ενσαρκώσει τη June Moone/Enchantress στο SUICIDE SQUAD.

Ο Valerian και η Laureline, λοιπόν, είναι ειδικοί πράκτορες της κυβέρνησης των ανθρωπίνων περιοχών, με καθήκον να διατηρούν την τάξη στο σύμπαν. Υπό τις διαταγές του επικεφαλή τους, που υποδύεται ο Clive Owen, πηγαίνουν σε μία υπερδιαστημική μητρόπολη, ονόματι Alpha, όπου οι 17 εκατομμύρια κάτοικοι προέρχονται και από τις τέσσερις γωνιές του σύμπαντος, με σκοπό να συνυπάρξουν ειρηνικά, ενώνοντας τις δυνάμεις τους και τα ταλέντα τους. Όχι όμως όλοι…

Η ταινία θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες το καλοκαίρι. Μέχρι τότε, απολαύστε το trailer!