Legends Of Tomorrow S02E05

Compromised
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Legends of Tomorrow

Season/EpisodeS02E05 WritersKeto Shimizu, Grainne Godfree, Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer DirectorDavid Geddes CastVictor Garber, Brandon Routh, Caity Lotz, Franz Drameh, Maisie Richardson-Sellers NetworkThe CW

Η ομάδα εντοπίζει ορισμένους χρονοσεισμούς στις ΗΠΑ του 1987 και γρήγορα σπεύδει να το ερευνήσει. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, συναντούν για μία ακόμη φορά τον Damien Darhk, ο οποίος είναι πλέον σύμβουλος του προέδρου Reagan. Καθώς η ομάδα προσπαθεί να ξεσκεπάσει το νέο σχέδιο του Darhk, η Sara βάζει τα δυνατά της, προκειμένου να μη θολώσει η κρίση της και να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της αδερφής της. Την ίδια στιγμή, ο Nathan με την Amaya αναζητούν την JSA του 1987, ενώ ο Martin προσπαθεί να αποτρέψει το νεότερο εαυτό του από το να δημιουργήσει ένα ακόμα μεγαλύτερο χρονικό παράδοξο.

Απ’ ό,τι φαίνεται, το CW δεν είναι πρόθυμο να ξεφορτωθεί παλαιότερους villains από σειρές όπως το ARROW και το FLASH. Tο LEGENDS OF TOMORROW θυμίζει κάποιες φορές μια “αποθήκη χαρακτήρων”, ώστε ο κόσμος να μη ξεχάσει κάποια πρόσωπα. Παρ’ όλα τα προβλήματα της, όμως, αν και είναι μια από τις αδύναμες της DC (μαζί με το μετριότατο SUPERGIRL), η σειρά βλέπεται αρκετά ευχάριστα και σίγουρα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό έχουν οι πολύ όμορφες ερμηνείες όλου του cast.