The Flash S03E07

Killer Frost
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS03E07 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns, Judalina Neira, Brooke Roberts DirectorKevin Smith CastGrant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Keiynan Lonsdale, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Tom Felton NetworkThe CW

Ο Kevin Smith επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, για να μας προσφέρει ακόμη ένα φανταστικό επεισόδιο! Πάνω που νόμιζα πως η τρίτη σεζόν του THE FLASH θα ήταν και η χειρότερη, ξαφνικά η σειρά παίρνει τα πάνω της!

Ο Flash και η όμαδα μαθαίνουν πως ο Dr. Alchemy ήταν απλά ένα πιόνι ενός νέου speedster, του Savitar, και τώρα η ομάδα πρέπει να βρεί τρόπο να τον σταματήσει. Αλλά, ταυτόχρονα, αρχίζει να ολοκληρώνεται η μεταμόρφωση της Caitlin Snow σε Killer Frost, πράγμα που προκαλεί πολλούς μπελάδες στην Team Flash.

Το επεισόδιο αυτό είναι ένα από τα πιο καλογραμμένα και πιο καλοσκηνοθετημένα της σειράς. Η υπόθεση κρατά τον θεατή σε αγωνία καθόλη την διάρκεια του επεισοδίου, χωρίς να τον χάσει ούτε λεπτό. Το πρωταγωνιστικό cast δίνει ρέστα, όπως πάντα, και μέσω των ερμηνειών τους, κάνουν τους αγαπημένους χαρακτήρες να ζωντανεύουν. Έχω εντυπωσιαστεί πολύ με την προσθήκη του Tom Felton ως Julian Albert, ο οποίος έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες. Μακράν το καλύτερο πράγμα σε αυτό το επεισόδιο, όμως, είναι το τέλος, το οποίο δεν θα σας το χαλάσω, αλλά θα πω πως τέτοια twists ούτε ο Shyamalan δεν κάνει!

Το μόνο θέμα που έχω είναι πως η υπερβολική χρήση CGI στον Savitar χτυπά αρκετά στο μάτι. Προτίμω το νέο του design από αυτό των comics, αλλά και πάλι ελπίζω να το βελτιώσουν λίγο στο μέλλον. Μέχρι στιγμής, πάντως, φαίνεται πως το THE FLASH δεν θα πάθει τα ίδια που έπαθε το ARROW.