The Flash S03E09

The Present
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

The Flash

Season/EpisodeS03E09 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Geoff Johns, Lauren Certo, Aaron Helbing, Todd Helbing DirectorRachel Talalay CastGrant Gustin, Danielle Panabaker, Carlos Valdes, Candice Patton, Keiynan Lonsdale, Tom Cavanagh, Jesse L. Martin, Mark Hamill, John Wesley Shipp NetworkThe CW

Ο Barry Allen και η παρέα του τα βρίσκουν σκούρα με τον Savitar, οπότε ζητούν βοήθεια από τον Jay Garrick. Τώρα, η ομάδα πρέπει να βρει τρόπο να αντιμετωπίσει τον καινούριο αυτόν κίνδυνο, με το να αποσπάσουν όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούν από τον Alchemy, του οποίου η μυστική ταυτότητα έχει επιτέλους αποκαλυφθεί.

Το THE FLASH συνεχίζει να με πορώνει όλο και περισσότερο! Η υπόθεση κρατάει τον θεατή να συνεχίσει να βλέπει κάθε καινούργιο επεισόδιο κάθε εβδομάδα. Αλλά, παρ’ όλο που η σειρά πηγαίνει αρκετά καλά προς το παρόν, κινδυνεύει να πάθει το ίδο που έπαθε και το ARROW με την τρίτη του σεζόν. Το γεγονός ότι έχει χαθεί η ευχάριστη, quirky ατμόσφαιρα, που επικρατούσε στις πρώτες δύο σεζόν, και έχει αντικατασταθεί με μία Team Flash της οποίας τα μέλη μισούν το ένα το άλλο, είναι ένα σημάδι πως το THE FLASH ίσως αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα. Η μετάβαση από τη χαρούμενη ατμόσφαιρα σε μία πιό μουντή, είναι ομαλή και δικαιολογημένη, αλλά με αγχώνει, ταυτόχρονα, για το τί μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον.

Επίσης, ο Savitar είναι, προς το παρόν, ο χειρότερος μεγάλος villain που έχει εμφανιστεί στην σειρά. Εμφανισιακά, είναι απλά ένας κακός χαμός με СGI, που μοιάζει με τον Megatron από τις ταινίες TRANSFORMERS του Michael Bay, και δεν έχει χαρακτήρα. Ας ελπίσουμε πως θα εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω, στα επόμενα επεισόδια.

Πέρα από τα παράπονα αυτά, όμως, το THE FLASH κρατάει γερά ακόμα και αποτελεί μία από τις καλύτερες superhero σειρές που υπάρχουν.