Gotham City Sirens

Οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι στην νέα ταινία της DC

Είτε το θέλετε, είτε όχι, ένα είναι το γεγονός: Το DC Extended Universe είναι εδώ και θα μείνει, παρ’ όλο που οι μέχρι τώρα ταινίες έχουν διχάσει τους πάντες, και οι περισσότεροι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στο επερχόμενο WONDER WOMAN.

Στο πλαίσιο του κινηματογραφικού αυτού σύμπαντος, που ολοένα και μεγαλώνει, ανακοινώθηκε επίσημα από τον σκηνοθέτη του SUICIDE SQUAD, David Ayer, μια νέα ταινία. Όπως είχε θίξει και παλιότερα η Margot Robbie, υπήρχε στα πλάνα της εταιρίας, μια ταινία με κεντρικούς ρόλους τους γυναικείους χαρακτήρες της DC. Πλέον, όμως, είναι γεγονός, καθώς ο Ayer ανακοίνωσε μέσω Twitter, το GOTHAM CITY SIRENS.

Ο σκηνοθέτης έκανε την ανακοίνωση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Harley Quinn, με την Catwoman και την Poison Ivy. Φυσικά, η Margot Robbie θα υποδυθεί ξανά τον χαρακτήρα της Harley Quinn από το SUICIDE SQUAD, ενώ αναμένουμε να μάθουμε ποιες θα παίξουν τις άλλες δυο ηρωίδες.

Το hashtag στην φωτογραφία ήταν #Sirens4ever και η ταινία θα σηματοδοτήσει τη δεύτερη φορά που ο Ayer θα συνεργαστεί με την Robbie, ενώ η ηθοποιός θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού.