The Defenders News

Έρχονται στην TV και στο χαρτί

Έχοντας προγραμματισμένη την κυκλοφορία της crossover σειράς τους, διάρκειας οχτώ επεισοδίων, στα μέσα της χρονιάς, οι DEFENDERS ξεκινάνε ταυτόχρονο promo και για τη μικρή οθόνη, αλλά και στις σελίδες της Marvel.

Το εξώφυλλο του νέου ENTERTAINMENT WEEKLY είναι αφιερωμένο στην ομάδα, ενώ το τεύχος διαθέτει και αποκλειστικό αφιέρωμα. Η ομάδα είναι από τις λίγες όπου ξεχωρίζουν όμορφα οι χαρακτήρες και όσον αφορά τις ενδυματολογικές τους επιλογές, αντιστεκούμενοι στη μόδα των παρόμοιων μαύρων στολών σε όλα τα μέλη μιας υπερηρωικής ομάδας, η οποία πλέον φθίνει.

Επίσης, η Marvel ανακοίνωσε νέα σειρά με τίτλο THE DEFENDERS, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η ομάδα της τηλεοπτικής σειράς, αλλά στο χάρτινο σύμπαν. Υπεύθυνη για αυτή τη σειρά θα είναι η ομάδα πίσω από το CIVIL WAR II, οι Brian Michael Bendis, David Marquez και Justin Ponsor. Η εμφάνισή τους είχε προοιωνιστεί από το ίδιο το CIVIL WAR II, όπου και κάνουν μια σύντομη εμφάνιση σε ένα panel, πάνω σε μια ταράτσα, στο τελευταίο τεύχος. Η αρχή θα γίνει τον Ιούνιο, ενώ θα προηγηθεί preview στο Free Comic Book Day τεύχος της Marvel, τον Μάιο.