Η Elektra Πάει Vegas

Tα πρώτα δείγματα της νέας σειράς της Elektra

Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες πάνω στη γη, στις οποίες θα μπορούσαν να εκτυλιχτούν οι διάφορες περιπέτειες των αγαπημένων μας υπερηρώων. Συνήθως, πρόκειται για μέρη με ενδιαφέρουσα ιστορία ή μέρη επικίνδυνα και γεμάτα μυστήριο. Σίγουρα, όμως, κανείς δεν φανταζόταν πως το Las Vegas θα φιλοξενούσε τις περιπέτειες κάποιου ήρωα. Και όμως, η στυγνή δολοφόνος Elektra, θα το επισκεφτεί στην επερχόμενη σειρά της.

Η αγαπημένη ηρωίδα της Marvel και το ενίοτε love interest του Daredevil, θα επισκεφτεί την πόλη του τζόγου και της κραιπάλης, στα πλαίσια της νέας της σειράς, που θα ξεκινήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2017. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τον λόγο που η Elektra θα ταξιδέψει μέχρι το Las Vegas και θα αφήσει πίσω της τους δρόμους του Hell’s Kitchen, ούτε το τι θα συμβεί εκεί, αλλά σίγουρα παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον, καθώς η συγκεκριμένη τοποθεσία είναι ένα παράξενο μέρος για έναν superhero.

Χάρη στο CBR, έχουμε στα χέρια μας εικόνες από το πρώτο τεύχος της σειράς, ένα μήνα πριν την κυκλοφορία του. Το artwork φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ταιριαστό στην ηρωίδα και ανεβάζει ακόμη περισσότερο τα επίπεδα προσμονής για τη σειρά.

Το σενάριο υπογράφει ο Matt Owens, που είναι σεναριογράφος της σειράς LUKE CAGE του Netflix, και το artwork ο Juan Cabal.