Amazing Spider-Man #25

Ένα νέο δυνατό arc αρχίζει!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Amazing Spider-Man #25

WriterDan SlottArtistStuart ImmonenPublisherMarvel Comics

Έχοντας βγει κατευθείαν από το storyline του “Clone Conspiracy”, ο friendly neighborhood Spider-Man μπλέκει σε νέες περιπέτειες και αυτή την φορά με τον αιώνιο αντίπαλο του.

Βλέποντας τον τίτλο που έχει το 25ο τεύχος του Amazing Spider – Man, κατάλαβα πως μπαίνουμε σε ένα νέο δυνατό arc. Το “The Osborn Identity” αρχίζει δυναμικά και με μπόλικη δράση. Ο Άνθρωπος-Αράχνη, μαζί με μερικούς συνεργάτες και υπό την καθοδήγηση του Nick Fury, μπουκάρουν σε ένα safe house, για να βρουν τον ένα και μοναδικό Norman Osborn. Δεν τα καταφέρνουν και έτσι βρίσκονται και πάλι στο σημείο-μηδέν, με τον Spider-Man να είναι απεγνωσμένος να ανακαλύψει τον αιώνιο αντίπαλο του.

Παράλληλα βλέπουμε τον Norman Osborn, στο πραγματικό κρησφύγετό του, να μας λέει για το πως σκοπεύει να αλλάξει και πάλι πρόσωπο και, γενικά, να πλέκει ένα μυστήριο γύρω από το τι σχεδιάζει. Το τεύχος καταλήγει σε ένα κυνήγι στο Hong Kong, όπου ο Spider-Man, μαζί με την Mockingbird, εντοπίζουν εν τέλει τον Osborn, και ενώ είναι έτοιμοι να αρχίσουν το κυνηγητό, συνειδητοποιούν πως κάποιος, ή μάλλον κάποια, προσπαθεί να τον σκοτώσει.

Το δυνατό και γεμάτο μυστήριο ξεκίνημα, μας αφήνει αισιόδοξους για τη συνέχεια.