Ο Josh Brolin Είναι Ο Cable

Στο πολυαναμενόμενο sequel του Deadpool!

Σύμφωνα με το hollywoodreporter.com, μετά από άπειρα υποψήφια ονόματα που είχαν ακουστεί τόσον καιρό για την ενσάρκωση του Cable στη μεγάλη οθόνη, τον ρόλο τον πήρε, εν τέλει, ο Josh Brolin.

Ο Josh Brolin δεν είναι άγνωστος στο κομιξοκοινό, καθώς είχε ενσαρκώσει τον Jonah Hex στην ομώνυμη ταινία, ήταν ο Joe Doucett στο αμερικανικό OLD BOY, ο Dwight McCarthy στο SIN CITY: A DAME TO KILL FOR, o νεαρός Agent K στο MEN IN BLACK 3, ενώ είναι και ο Thanos στο Marvel Cinematic Universe! Η συμφωνία θα αφορά στη συμμετοχή του σε τέσσερις Marvel ταινίες της Fox.

Η αντίδραση του Ryan Reynolds ήταν άμεση, καθώς έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

The fuck, Fox! You can’t play 2 characters in the same universe!! Josh Brolin was in Sicario and I was in Sabrina The Teenage Witch.

Ο Cable είναι μία δημιουργία των Rob Liefeld και Louise Simonson και το πραγματικό του όνομα είναι Nathan Summers, τέκνο του Cyclops και της Madelyne Pryor. Πρόκειται για έναν χρονοταξιδιώτη από το μέλλον, ο οποίος έχει ηγετικές ικανότητες, είναι αγέλαστος και έχει κληρονομήσει κάποιες δυνάμεις από τους μεταλλαγμένους γονείς του, ενώ παράλληλα είναι δεινός σκοπευτής και έχει cybernetic enhancements. Στα comics, όπου ήταν συνεργάτης του Deadpool σε αρκετά τεύχη, δρα ως το ακριβώς αντίθετο του Deadpool, συνεισφέροντας σε ένα δίπολο που κατέληγε σε τραγελαφικές καταστάσεις.

Το sequel του DEADPOOL θα σκηνοθετηθεί από τον David Leitch, ενώ στο πλάι του πρωταγωνιστή θα είναι και μία ακόμη μεταλλαγμένη, η Domino, την οποία θα υποδύεται η Zazie Beetz.