Seven To Eternity #5

Νέο arc, νέες ακόμη πιο σκοτεινές περιπέτειες
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Seven To Eternity #5

WriterRick RemenderArtistJerome OpeñaPublisherImage Comics

Το καινούργιο τεύχος του SEVEN TO ETERNITY βρίσκει τους πρωταγωνιστές καθ’ οδόν προς την τελική φυλακή του Mud King, αλλά η παρουσία του (σαν κάθε σατανική παρουσία σε κάθε fantasy έργο τέχνης ever) βαραίνει τα μυαλά τους με σκοτεινές σκέψεις και επιθυμίες και τους γεμίζει αμφιβολίες, τόσο για τους συντρόφους τους όσο και για τους ίδιους τους τους εαυτούς.

Οι ήρωες της συναρπαστικής fantasy περιπέτειας του Rick Remender καλούνται να αποχαιρετίσουν φίλους, να πάρουν αρκετά δύσκολες αποφάσεις και να βρεθούν αντιμέτωποι με την συνείδησή τους, ενώ ο Mud King παραμένει μυστηριωδώς συνεργάσιμος.

Το σχέδιο του Jerome Opeña και το χρώμα του Matt Hollingsworth “πουλάνε” την ιστορία τόσο καλά που, ειλικρινά, δεν θα έχανα τεύχος του SEVEN TO ETERNITY, ακόμη και αν ήταν το πιο βαρετό πράγμα στην ιστορία του σύμπαντος (πχ. oι περιπέτειες ενός μεσήλικα ορκωτού λογιστή στο μετρό του Ευαγγελισμού στις 7:05 ενός πρωινού μιας Τρίτης κοντά στον δεκαπενταύγουστο. Εδώ που τα λέμε, σύμφωνα με τον τίτλο, θα μπορούσε να είναι και αυτό.)

Η δημιουργική ομάδα του SEVEN TO ETERNITY είναι από τις καλύτερες που θα μπορούσε να ονειρευτεί ένας αναγνώστης και το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο από το αναμενόμενο, ακόμη και αν ο Remender τείνει να παίρνει τον εαυτό του πολύ σοβαρά με βαρύγδουπους διαλόγους και ακόμη χειρότερους εσωτερικούς μονολόγους.