Animation News

Απροσδόκητες ανακοινώσεις!

Τελευταία, είχαμε αρκετές ανακοινώσεις για σειρές και ταινίες animation, κυριολεκτικά… από το πουθενά. Για πάμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Το κανάλι FXX έδωσε το OK για σειρά DEADPOOL! Οι αδερφοί Donald και Stephen Glover θα αναλάβουν την παραγωγή και το σενάριο, με τη βοήθεια των Jeph Loeb και Jim Chory της Marvel. Για αρχή, έχουν παραγγελθεί 10 επεισόδια για το 2018 και έχει ο Θεός.

Η Paramount, που είχε ανοίξει ειδικό τμήμα για ταινίες animation το 2011, αποφάσισε επιτέλους να βάλει μπρος και ανακοίνωσε τις εξής πέντε ταινίες, βασισμένες σε σειρές του Nickelodeon:

12/01/2018 – Sherlock Gnomes
10/08/2018 – Amusement Park
02/08/2019 – Spongebob Squarepants 3 Movie
07/02/2020 – The Loud House
31/07/2020 – Unannounced Nickelodeon IP feature film animation

O Jamie Hewlett, δημιουργός των σχεδίων και animation των Gorillaz και συνδημιουργός του Tank Girl, ανακοίνωσε σε συνέντευξή του πως το 2018 θα κάνει πρεμιέρα σειρά animation Gorillaz! Οι χαρακτήρες θα είναι στο γνώριμο 2D που έχουμε δει σε όλα τους τα videoclip.

Τέλος, η γαλλική εταιρεία παραγωγής “Les Armateurs” (THE TRIPLETS OF BELLEVILLE, ERNEST & CELESTINE, THE SECRET OF KELLS) ανακοίνωσε πως η επόμενη ταινία της, LES HIRONDELLES DE KABOUL, αγγλιστί THE SWALLOWS OF KABUL, βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής και θα κάνει πρεμιέρα στις σκοτεινές αίθουσες το 2019. Πρόκειται για ένα 2D animation, με αισθητική υδατοχρώματος, βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Yasmina Khadra και διαδραματίζεται στην σχεδόν κατεστραμμένη Καμπούλ, του Αφγανιστάν, το καλοκαίρι του 2001, ενώ βρισκόταν υπό την κατοχή των Ταλιμπάν.

Απολαύστε το teaser που είχε βγει.