Trinity #9

Solid ξεκίνημα στο καινούργιο story arc
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Trinity #9

Writer/ArtistFrancis ManapulPublisherDC Comics

Η σειρά TRINITY της DC είχε ξεκινήσει ανάμικτα. Αρχικά έμοιαζε πολλά υποσχόμενη, αλλά στη συνέχεια έριξε ρυθμό και ενδιαφέρον, καθώς είχε έναν πιο χλιαρό και άνευρο χαρακτήρα, σε σχέση με τους άλλους τίτλους της εταιρίας. Όμως στο νέο arc, που αρχίζει στο 9ο τεύχος, αυτό φαίνεται να αλλάζει.

Η κεντρική τριάδα των Superman, Batman και Wonder Woman, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια άγνωστη και ιδιαίτερα μεγάλη απειλή. Τα κεντρικά της Justice League είναι offline και φαίνεται να έχουν καταληφθεί από “κάτι”, ενώ ο Cyborg είναι ετοιμοθάνατος. Αμέσως ξεκινούν μια προσπάθεια να σώσουν τον σύμμαχο τους και να καταλάβουν τι συμβαίνει, πάνω στην ώρα που κάνει την εμφάνιση του ο Flash και τους εξηγεί, με λίγα λόγια, τα καθέκαστα. Και επειδή το νέο storyline έχει τίτλο “Dead Space”, μαθαίνουμε πως κάποια επικίνδυνα aliens κρύβονται πίσω από τα γεγονότα αυτά. Κάτι που επιβεβαιώνεται και στο τέλος του τεύχους, με την εμφάνιση του – κατά πάσα πιθανότητα – αρχηγού τους, που φαίνεται ιδιαίτερα απειλητικός.

Solid ξεκίνημα στο καινούργιο arc, το οποίο σίγουρα δίνει μια ένεση ενέργειας και φρεσκάδας στην ιδιόρρυθμη σειρά, που όπως πάντα εντυπωσιάζει με το πολύχρωμο και φωτεινό artwork της.