Old Man Logan #38

Old Man Logan εναντίον Kingpin!
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Old Man Logan #38

WriterEd BrissonArtistDalibor TalajicPublisherMarvel Comics

Η ιδέα του Old Man Logan είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς έχουν πάρει έναν υπερβολικά δυνατό χαρακτήρα και τον έχουν κατεβάσει πιο κοντά στην γη. Με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Wolverine, αλλά χωρίς την γρήγορη επούλωση και παρενέργειες από ένα φάρμακο, ο Logan συνεχίζει να μπλέκει σε μπελάδες, όμως αυτή την φορά δεν ξέρει πώς να ξεμπλέξει.

Έτσι, στο OLD MAN LOGAN #38, ο Logan προσπαθεί να κρατήσει ένα USB μακριά από την κατοχή του Kingpin και ο Bullseye έχει αναλάβει να το ανακτήσει για αυτόν. Η σύγκρουση των δυο χαρακτήρων είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς ο Logan δεν έχει την ωμή δύναμη που θα ήταν αρκετή για να βγάλει από την μέση τον Bullseye και καταφεύγει σε τεχνάσματα. Η σύγκρουση καταλήγει σε μια αιματηρή μάχη, με τον Logan να φεύγει νικητής.

Το τεύχος τελειώνει με έναν διάλογο γεμάτο ένταση, ανάμεσα στον Kingpin και τον Logan, κάνοντας αρκετά σαφές πως ο Fisk έχει τον τρόπο για να εκβιάσει τον οποιονδήποτε. Ο Logan παραδέχεται την προσωρινή του ήττα και υπόσχεται να παραμείνει άγρυπνος για τα μελλοντικά σχέδια του Fisk.