Missing Link Trailer

Κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας της Laika!

Το trailer της πέμπτης ταινίας του animation studio Laika Entertainment είναι γεγονός! Και το όνομα αυτής, MISSING LINK.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία του studio στην οποία δεν πρωταγωνιστεί παιδί, αλλά δίνει έμφαση σε ενήλικους χαρακτήρες. Ο πρωταγωνιστής είναι ο κύριος Link, ένα θρυλικό “τέρας” με τη φωνή του Zach Galifianakis, το οποίο θέλει να βρει τους χαμένους συγγενείς του στη φημισμένη κοιλάδα της Shangri-La. Σε αυτό καλείται να τον βοηθήσει ο ατρόμητος εξερευνητής Sir Lionel Frost, με τη φωνή του Hugh Jackman, μαζί με την θιασώτρια της περιπέτειας Adelina Fortnight, στην οποία δανείζει τη φωνή της η Zoe Saldana. Σκηνοθέτης και σεναριογράφος αυτής της χαριτωμένης περιπέτειας είναι ο Chris Butler, που μας είχε δώσει το PARANORMAN.

Η Laika είναι φημισμένη για τα μοναδικά feature films της, που κατορθώνουν και συνδυάζουν stop-motion με ψηφιακό σχέδιο. Τα τέσσερα προηγούμενα ήταν το CORALINE, το PARANORMAN, THE BOXTROLLS και το KUBO AND THE TWO STRINGS. To MISSING LINK θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες των κινηματογράφων τον ερχόμενο Απρίλιο.