Live Action TV News

H DC αντεπιτίθεται και η Disney+ βάζει μπρος!

Ραγδαίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, με ολοφάνερο έναν πόλεμο για παγκόσμια κυριαρχία, εν όψει της ερχόμενης δεκαετίας, ανάμεσα σε συνδρομητικές πλατφόρμες, που θα επιχειρήσουν να εκθρονίσουν την αυτοκρατορία του Netflix.

Ας ξεκινήσουμε από τα ήδη γνωστά σχετικά με την συνδρομητική υπηρεσία “τέρας”, που θα ακούει στο όνομα Disney+. Ο κολοσσός της Disney, προσπαθώντας να αξιοποιήσει καλύτερα τον αδιανόητο όγκο δικαιωμάτων, θα προσφέρει στο κοινό, μόλις με $7 το μήνα όλες τις animated ταινίες μεγάλου μήκους της (εκτός από το SONG OF THE SOUTH λόγω ρατσιστικού περιεχομένου), καθώς και της Pixar, όλα τα STAR WARS, όλο το MCU, όλες τις live-action ταινίες της, τις animated σειρές του Disney Channel και ντοκιμαντέρ του National Geographic, ενώ αναμένονται επιβεβαιώσεις για ταινίες και σειρές της Fox, τώρα που ολοκληρώθηκε η εξαγορά της από την Disney. Το μόνο σίγουρο είναι πως το THE GIFTED ακυρώθηκε.

Η Disney+ σκοπεύει να έχει στο τέλος της πρώτης της χρονιάς 7.500 επεισόδια σειρών και τουλάχιστον 500 ταινίες. Όσον αφορά τις live-action σειρές, ανακοινώθηκαν 4 spin-off σειρές του MCU. Η πρώτη θα ονομάζεται WANDAVISION, με πρωταγωνιστές τον Vision και την Scarlet Witch από τους AVENGERS, η δεύτερη FALCON & WINTER SOLDIER, η τρίτη HAWKEYE, όπου η Kate Bishop θα γίνεται η νέα Hawkeye και η τέταρτη LOKI. Όλοι οι χαρακτήρες θα ενσαρκώνονται από τους αντίστοιχους ηθοποιούς του MCU. Επιπρόσθετα, τα Marvel Studios θα έχουν το πρώτο τους animated series, με WHAT IF…? ιστορίες.

Στο στρατόπεδο της DC, η πλατφόρμα του DC Universe αρχίζει και γεμίζει ποιοτικούς τίτλους. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το ατμοσφαιρικό teaser trailer του επερχόμενου SWAMP THING! Η συνέχεια στις 31 Μαΐου…

Φυσικά, η DC δεν έχει μόνο το DC Universe στο χώρο της μικρής οθόνης. Το KRYPTON επιστρέφει στο SYFY με δεύτερο κύκλο που αναμένεται συναρπαστικός και γεμάτος εμβληματικούς villains του ACTION COMICS, από Brainiac και Doomsday μέχρι… Lobo! Θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου, ενώ ο πρώτος κύκλος θα είναι διαθέσιμος στο DC Universe.

Όσον αφορά στο GOTHAM του FOX, κάνει φινάλε με… Batman αυτή την εβδομάδα! Πάρτε μια γεύση από το series finale trailer.

Ας κλείσουμε με το νέο μη λογοκεκριμένο trailer για το ενήλικο THE BOYS της Amazon Prime. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιουλίου.