House Of X #4

Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

House Of X #4

WriterJonathan HickmanArtistPepe LarrazPublisherMarvel Comics

Φέτος το καλοκαίρι, η Marvel αποφάσισε στρέψει τον προβολέα πάνω στους μεταλλαγμένους ήρωες της. Τους έδωσε δύο μίνι σειρές που συνδέονται μεταξύ τους και συμπληρώνει η μια την άλλη. Φτάνοντας στο τέλος αυτής της πορείας, το τέταρτο τεύχος του HOUSE OF X κλείνει με κρότο.

Το τεύχος ξεκινάει ακριβώς εκεί που είχε αφήσει το προηγούμενο, με την ομάδα του Wolverine και του Cyclops να βρίσκονται στην αποστολή καταστροφής του Mother Μold. Μια αποστολή που, όπως φαίνεται, δεν έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Τουλάχιστον όχι, αν θέλουν να φύγουν όλοι ζωντανοί. Ένα ρίσκο που όπως φαίνεται είναι πρόθυμος να πάρει ο Professor X, αναδεικνύοντας μια νέα πιο σκληρή και αποφασιστική πλευρά του.

Το τεύχος κλείνει με τον πιο αναπάντεχο τρόπο και με ίσως περισσότερους θανάτους ηρώων από όσο έχουμε συνηθίσει. Η αποστολή ολοκληρώνεται με επιτυχία και για λίγο όλοι χαίρονται. Ωστόσο υπάρχει ένα τίμημα σε αυτό, με κάποιους από τους πρωταγωνιστές μεταλλαγμένους να θυσιάζονται στην πορεία.