Διαγωνισμός Comic - “Η Άννα και ο Πεπίκ”

Δείτε τους όρους συμμετοχής!

Το Τσεχικό Κέντρο Αθήνας και το Comicdom Con Athens 2020 σας προσκαλούν σε έναν δημιουργικό διαγωνισμό, με πρωταγωνιστές τα δύο ποντικάκια, την Άννα και τον Πεπίκ, τους διάσημους χαρακτήρες των βιβλίων της Lucie Lomová.

Η καταξιωμένη Τσέχα εικονογράφος και συγγραφέας comics και παιδικών βιβλίων, γεννήθηκε στην Πράγα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Διδάσκει comics στο Faculty of Art and Design στο Πίλσεν και συνεργάζεται τακτικά με την τσεχική τηλεόραση. Έγινε διάσημη κυρίως χάρη στο γνωστό ζευγάρι ποντικιών “Η ΑΝΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΠΙΚ”.

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό, ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες, φτιάξτε τη δική σας ιστορία και κερδίστε μια ξεχωριστή εμπειρία!

  • Κατεβάστε από εδώ τα ασπρόμαυρα πρότυπα.
  • Συμπληρώστε ένα comic strip ζωγραφίζοντας τα δύο άδεια καρέ και ολοκληρώστε την ιστορία.
  • Συμπληρώστε μια σελίδα του comic, χωρίζοντάς την μόνοι σας σε καρέ και δημιουργήστε μία ιστορία προσθέτοντας κάτι δικό σας.

Ο νικητής/νικήτρια, που θα επιλεγεί από την ίδια την Lucie Lomová, θα κερδίσει ένα υπογεγραμμένο αντίγραφο του βιβλίου της, θα γίνει βοηθός της στο workshop που θα πραγματοποιήσει στο πλαίσιο του Comicdom Con Athens και θα μάθει όλα τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τη δημιουργία ενός επιτυχημένου comic.

Επιπλέον, όλα τα έργα που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα εκτεθούν στο πλαίσιο του φεστιβάλ.

O διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους καλλιτέχνες χωρίς συγκεκριμένα ηλικιακά όρια και λήγει στις 31 Ιουλίου 2020.

Το 15ο Comicdom Con Athens, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου, τιμά την Τσεχία και αναδεικνύει, μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων, την προσφορά της στην 9η Τέχνη.