Δυο Ενδιαφέρουσες Ψηφοφορίες

Μέρα ψηφοφορίας σήμερα και είτε ανήκετε σε αυτούς που ήδη κάνουν τα κόμματα να ξερογλείφονται με τα αποτελέσματα των exit polls, είτε σε αυτούς που πρωταγωνιστούν σε ρεπορτάζ του Star για τους νέους που γύρισαν την πλάτη στις Ευρωεκλογές και πήγαν στην παραλία, σας έχω τα αποτελέσματα δυο αρκετά πιο ενδιαφερουσών ψηφοφοριών.

x-men-137Η πρώτη διεξήχθη από το site της Marvel και αφορά στα 70 καλύτερα covers της εταιρείας, με αφορμή την 70ή της επέτειο. Στο Marvel.com μπορείτε να βλέπετε ένα από αυτά κάθε ημέρα (εκτός Σαββατοκύριακου), μέχρι το #1, το οποίο θα ανακοινωθεί στις 26 Ιουνίου.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η αντίστροφη μέτρηση βρίσκεται στην 31η θέση, την οποία κατέλαβε το εικονιζόμενο cover του John Byrne για το UNCANNY X-MEN #137. Το καλύτερο στην όλη υπόθεση, όμως, είναι το γεγονός ότι μπορείς να παραγγείλεις και print από το αγαπημένο σου cover, επιλέγοντας από τέσσερα διαφορετικά μεγέθη (από 10″ μέχρι 30″).

Η δεύτερη αφορά στους 100 σημαντικότερους comic villains και έχει ήδη ολοκληρωθεί, από τους συντάκτες του IGN. Τη λίστα συνοδεύει και mini βιογραφικό του κάθε villain, καθώς και οι λόγοι που τους έφεραν στη συγκεκριμένη θέση. Προσωπικά (και χωρίς να κάνω κανένα spoiler) έχω κάποιες ενστάσεις για τη σειρά της πρώτης δεκάδας, αλλά τι να κάνουμε;

galactus joker