Νέες Κυκλοφορίες Tης Jemma Press

Two-hit combo στο AthensCon

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες από την Jemma Press στo AthensCon. Tο ÜBERMENSCH! των Αβραάμ Κάουα, Βαγγέλη Ματζίρη και το ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ των Αντώνη Βαβαγιάννη, Θανάση Πετρόπουλου.

 

Übermensch!

Σενάριο: Αβραάμ Κάουα
Σχέδιο: Βαγγέλης Ματζίρης
Χρώμα: Φώτης Καλιάλης
48 Σελ. Τετράχρωμο.
Τιμή: 9,95 €
ISBN: 978-618-5116-15-6

Πρώτη κυκλοφορία στο AthensCon (http://athenscon.gr/) 14 & 15 Νοεμβρίου στο κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do).

UBER_COVER_Page_1

Βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του μετρ του φανταστικού Kim Newman, το Übermensch! μας ταξιδεύει σε ένα συναρπαστικό όσο και τρομακτικό παράλληλο σύμπαν, όπου, μετά την έκρηξη ενός μακρινού πλανήτη, ένα διαστημόπλοιο με μοναδικό επιβάτη ένα μωρό καταλήγει στη Γη – όχι όμως, όπως θα νομίζατε, στην Αμερική, αλλά στη Γερμανία του Μεσοπολέμου, την περίοδο της ζύμωσης του ναζισμού. Χρόνια μετά, στοιχειωμένος από την φρίκη του Ολοκαυτώματος και των ναζιστικών θηριωδιών, ένας κυνηγός εγκληματιών πολέμου συναντιέται επιτέλους με τον υπεράνθρωπο επιβάτη εκείνου του σκάφους, αναζητώντας μια τελική λύση στα ερωτήματα που τον βασανίζουν σε όλη του τη ζωή. Τι χωρίζει τους ήρωες από τα τέρατα; Πόσο εύκολα μπορούν η αλήθεια και η δικαιοσύνη να διαστρεβλωθούν σε φασιστικά ιδεώδη; Μια εφιαλτική παραλλαγή στο υπερηρωικό αρχέτυπο των κόμικς, το Übermensch! είναι μια ιστορία που δεν πρόκειται να ξεχάσετε ποτέ.

Ο Αβραάμ Κάουα & ο Βαγγέλης Ματζίρης θα βρίσκονται στο περίπτερο της Jemma Press στο AthensCon 2015 (http://athenscon.gr/) στις 14 & 15 Νοεμβρίου. Αν θέλετε να σας υπογράψουν και οι δυο δημιουργοί το άλμπουμ σας οι καλύτερες ώρες θα είναι:

Σάββατο 12:00 -14:00 & Κυριακή 19:00 – 21:00.

ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ

Κείμενα & Σχέδια:
Αντώνης Βαβαγιάννης &
Θανάσης Πετρόπουλος
48 Σελ. Τετράχρωμο.
Τιμή: 4,50 €
ISBN: 978-618-5116-16-3

Πρώτη κυκλοφορία στο AthensCon (http://athenscon.gr/) 14 & 15 Νοεμβρίου στο κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do).

PROTEFTEOI_COVER

Τους ακούσατε στο CR Radio και τους διαβάσατε στο socomic.gr. Tώρα ήρθε η ώρα να τους δώσετε και μια θέση στο ράφι της βιβλιοθήκης σας! Κυρίες, Κύριοι και αγαπητά παιδιά, η Jemma Press με αμέριστη χαρά, σας παρουσιάζει την πιο ανούσια έκδοση της χρονιάς, το κόμικς που δεν θα έπρεπε να υπάρχει, υποδεχτείτε τους Αντώνη (Κουραφέλκυθρα) Βαβαγιάννη & Θανάση (Καμμένα Βούρλα) Πετρόπουλο και το καινούργιο τους πόνημα: Προτελευταίοι!

Το άλμπουμ αυτό περιλαμβάνει όλα τα στριπάκια που έχουν κυκλοφορήσει διαδικτυακά στο socomic.gr καθώς και 10 έξτρα ανούσια στριπάκια, αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκδοση.

Επίσης, φόρο τιμής στο αχτύπητο δίδυμο, αποτίνουν με το δικό τους στριπ οι δημιουργοί:
Δήμητρα Αδαμοπούλου, Σπύρος Δερβενιώτης, Mike Διαλυνάς, Τάσος Ζαφειριάδης, Ηλίας Κυριαζής, Αλέξια Οθωναίου, Παναγιώτης Πανταζής & Tomek.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την εισαγωγή γράφει o Τάσος Ζαφειριάδης!
Που θα πάει αυτός ο τόπος…

Με την υποστήριξη της ΙΟΝ Σοκοφρέτα & socomic.gr

Ο Αντώνης Βαβαγιάννης και ο Θανάσης Πετρόπουλος θα βρίσκονται στο AthensCon 2015 (http://athenscon.gr/) στις 14 & 15 Νοεμβρίου. Είναι απίθανο να περάσουν από το περίπτερο της Jemma Press μιας και θα έχουν δικό τους τραπέζι στην εκδήλωση. Αν θέλετε να σας υπογράψουν και οι δυο δημιουργοί περάστε από το περίπτερο της Jemma Press και θα δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε…