Dead No More

Το banner με τους νεκρούς χαρακτήρες είναι πλέον πλήρες!

H Marvel έφερε στη δημοσιότητα το έκτο και τελευταίο teaser image του επερχόμενου event DEAD NO MORE, και με αυτό, ολοκληρώνεται το εντυπωσιακό banner που βλέπετε παραπάνω. Το teaser παρουσιάζει τον, μέχρι προσφάτως, νεκρό Dr. Octopus, σε μια ανανεωμένη, φιδίσια μορφή και μας προδιαθέτει για την καταστροφική επιστροφή του.

Το εν λόγω event έχει διαφημιστεί πολύ τους τελευταίους μήνες, χωρίς όμως να έχουν δοθεί στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες για την εκδοτική του μορφή, ή λεπτομέρειες για την ιστορία του. Από τον τίτλο και τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στα έξι teasers, υποθέτουμε πως μια σειρά από αποβιώσαντες χαρακτήρες από το παρελθόν του Spidey (μερικοί από τους οποίους είναι από τους ελάχιστους μονίμως πεθαμένους των superhero comics), πρόκειται να επιστρέψουν στη ζωή του Peter Parker, κάνοντάς την ακόμη πιο χαώδη.

Ανάμεσα στους χαρακτήρες που βλέπουμε στο banner, βρίσκονται οι Uncle Ben, Captain Stacy, Rhino, Lizard, Ben Riley, Dr. Octopus και, φυσικά, Gwen Stacy, ενώ τους συνοδεύει μια μυστηριώδης φιγούρα με σκυλίσια μάσκα, που πιθανολογούμε πως είναι ο υπάιτιος όλης αυτής της υπόθεσης.