Πληθώρα Comics-Based Game Trailers

Στην Electronic Entertainment Expo 2016!

Ολοκληρώθηκε χθες το μεγαλύτερο παγκοσμίως event στον χώρο του gaming, η Electronic Entertainment Expo E3 2016, και ανάμεσα στα trailers επερχόμενων games, είχαν την τιμητική τους και παιχνίδια που βασίζονται σε comics. Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη 3η σεζόν του THE WALKING DEAD της Telltale, με πρωταγωνίστρια την Clementine και ένα νέο πρωτοεμφανιζόμενο χαρακτήρα, ονόματι Javier, το SPIDER-MAN exclusive για το PS4, εμφανώς επηρεασμένο από την πρόσφατη εμφάνιση του Spidey στο CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR, καθώς και το BERSERK, βασισμένο στο ομώνυμο θρυλικό manga, από τους δημιουργούς του πρόσφατου ATTACK ON TITAN game.

Δυστυχώς, δεν προβλήθηκε το πολυαναμενόμενο trailer του BATMAN της Telltale. Αντ’ αυτού, έγινε κεκλεισμένων των θυρών δημοσιογραφική προβολή gameplay, που άφησε άριστες εντυπώσεις, δόθηκαν στην κυκλοφορία screenshots, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και BATMAN: ARKHAM VR, αποκλειστικά για το PlayStation.

Τέλος, προβλήθηκε εντυπωσιακό gameplay video του INJUSTICE 2, αλλά και το trailer του νέου SOUTH PARK game, με τίτλο SOUTH PARK: THE FRACTURED BUT WHOLE, το οποίο επίσης θα είναι εμφανώς επηρεασμένο από το CAPTAIN AMERICA: CIVIL WAR, αλλά και την κινηματογραφική διαμάχη των Marvel και DC.

Ακολουθούν όλα τα νέα trailers.