Η Fox Aγοράζει Μέρος Της Boom! Studios

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία ξεκίνησε

Μια απρόσμενη συνεργασία/ένωση λαμβάνει χώρα στο χώρο των εκδόσεων και του κινηματογράφου, καθώς πρόσφατα η Fox αγόρασε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι της εκδοτικής Boom! Studios. Η συγκεκριμένη κίνηση ήρθε ως απάντηση στην αναζήτηση που έκανε η Boom!, από τον Φεβρουάριο, για να βρει κάποιον επενδυτή. Με το νέο αυτό κεφάλαιο που θα εισρεύσει από την Fox, η εκδοτική σκοπεύει να προχωρήσει στη δημιουργία και έκδοση νέων comics, καθώς και για στην απόπειρα να προσελκύσει νέους δημιουργούς.

Η συνεργασία αυτή, προφανώς, θα έχει και κινηματογραφικό αντίκτυπο, καθώς ήδη έχουν δρομολογηθεί αρκετοί τίτλοι της εταιρίας για να βγουν στο μεγάλο πανί, μεταξύ των οποίων τα IRREΕDEMABLE, MALIGNANT MAN, THE EMPTY MAN, και DEEP STATE. Φυσικά, τα περισσότερα από αυτά τα projects βρίσκονται σε αρχικό στάδιο.

Θετικός παράγοντας σε αυτό, είναι το γεγονός πως η Fox έχει αρκετή εμπειρία από ταινίες βασισμένες σε comics, καθώς στο ιστορικό της έχει μεγάλες επιτυχίες, όπως οι ταινίες X-MEN, το DEADPOOL και το πρόσφατο LOGAN.