Live Action News 8

Πολλαπλές εξελίξεις και οι νικητές των Teen Choice Awards

Ενώ η θερινή ραστώνη του Δεκαπενταύγουστου αφήνει, ακόμη μια φορά, ανεξίτηλα τα σημάδια της στη χώρα μας, τα νέα των live action μεταφορών συνεχίζουν ακάθεκτα.

Ο Robert Kirkman ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το AMC και παίρνει όλα τα δικαιώματα του Skybound imprint του, στο Prime Video platform του Amazon. Στο AMC θα παραμείνουν οι δύο σειρές του THE WALKING DEAD, όμως όλα τα υπόλοιπα θα βγαίνουν μέσω Amazon, σύμφωνα με το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε. Παρεμπιπτόντως, δεν επηρεάζεται το deal της μεταφοράς του INVINCIBLE από τη Universal στη μεγάλη οθόνη, από το δίδυμο Seth Rogen και Evan Goldberg.

To IGN αποκάλυψε, αποκλειστικά, concept art της Mega City One, για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστή τον Judge Dredd, ενώ ο Karl Urban, που υποδύθηκε τον Dredd στην ομώνυμη ταινία το 2012, βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να τον ξαναφορέσει τη διάσημη στολή!

H Disney ανακοίνωσε πως αποσύρει τις ταινίες της, προερχόμενες από Disney και Pixar Animation, από το Netflix, και ξεκινάει δική της ψηφιακή πλατφόρμα. Σε αυτό θα βγαίνουν όλες οι μελλοντικές ταινίες Disney, ενώ μέχρι στιγμής, οι ταινίες που έχει κάνει με τη Marvel και τη LucasFilms θα εξακολουθούν να διανέμονται ως έχουν, στο Netflix.

H Sony Pictures δημοσιοποίησε την ημερομηνία πρεμιέρας του SILVER & BLACK, της spin-off ταινίας του Spider-Man με πρωταγωνίστριες την Black Cat και τη Silver Sable. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τον Φεβρουάριο του 2019, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με το THE LEGO MOVIE 2.

Λίγο αργότερα, τέλη Ιουνίου του 2019, θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες η μεταφορά του COWBOY NINJA VIKING. Πρόκειται για το 10-issue limited series της Image, όπου οι πρωταγωνιστές είναι ειδικοί πράκτορες που πάσχουν από διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, εξού και ο τίτλος. Πρωταγωνιστής θα είναι ο Chris Pratt!

H Milla Jovovich θα υποδυθεί την Blood Queen στο reboot του Hellboy, HELLBOY: RISE OF THE BLOOD QUEEN, με την οποία θα έρθει αντιμέτωπος ο Hellboy, τον οποίο θα υποδύεται ο David Harbour (STRANGER THINGS). Επίσης, το B.P.R.D. θα είναι παρόν στο reboot.

Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Teen Choice Awards και φυσικά, τη μερίδα του λέοντος έχουν οι live action μεταφορές! Η WONDER WOMAN βραβεύθηκε ως “Choice Action Movie”, με τους πρωταγωνιστές, Chris Pine και Gal Gadot να βραβεύονται αντίστοιχα ως “Choice Action Movie Actor” και “Choice Action Movie Actress”. Το GUARDIANS OF THE GALAXY VOL. 2 βραβεύθηκε ως “Choice Sci-Fi Movie”, με τους Chris Pratt και Zoe Saldana να βραβεύονται ως “Choice Sci-Fi Movie Actor” και “Choice Sci-Fi Movie Actress”, αντίστοιχα. To SPIDER-MAN: HOMECOMING βραβεύθηκε ως “Choice Summer Movie”, με τους Tom Holland και Zendaya να βραβεύονται ως “Choice Summer Movie Actor” και “Choice Summer Movie Actress”. To RIVERDALE σάρωσε τα βραβεία, καθώς βραβεύθηκε και στις εφτά κατηγορίες όπου ήταν υποψήφιο! “Choice Drama TV Show” και “Choice Breakout TV Show”, ενώ ο Cole Sprouse βραβεύθηκε ως “Choice Drama TV Actor”, η Lili Reinhart ως “Choice Breakout TV Star”, οι Lili Reinhart και Cole Sprouse ως “Choice TVShip”, η Camila Mendes ως “Choice Scene-Stealer” και η Madelaine Petsch ως “Choice Hissy Fit”. To THE FLASH βραβεύθηκε ως “Choice Action TV Show”, με τον πρωταγωνιστή Grant Gustin να βραβεύεται ως “Choice Action TV Actor”, ενώ η “Supergirl” Melissa Benoist βραβεύθηκε ως “Choice Action TV Actress”. Επιπρόσθετα, όσον αφορά τον τομέα του animation, το FAMILY GUY βραβεύθηκε ως “Choice Animated TV Show”, οι πρωταγωνιστές του MOANA, Dwayne Johnson και Auli’i Cravalho βραβεύθηκαν ως “Choice Fantasy Movie Actor” και “Choice Breakout Movie Star”, ενώ το FINDING DORY βραβεύθηκε ως “Choice Comedy Movie”, με την Ellen DeGeneres να παίρνει το βραβείο “Choice Comedy Movie Actress”.

Ας κλείσουμε με το trailer μίας ταινίας-έκπληξη, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο graphic novel των Fabien Nury και Thierry Robin. Ο λόγος για το THE DEATH OF STALIN, της Titan, το οποίο θα βγει στις αίθουσες τέλη Οκτωβρίου και πρόκειται για μία σύμπραξη Βρετανίας και Γαλλίας σε επίπεδο παραγωγής, με ένα μοναδικό ιλαροτραγικό, πλην πολύ ενδιαφέρον, αποτέλεσμα. Απολαύστε το.