Teen Titans #14

Ένα ικανοποιητικό φινάλε στο storyline
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Teen Titans #14

WriterBenjamin PercyArtistKhoi PhamPublisherDC Comics

Παίρνοντας μια απόσταση από τους βαρύγδουπους τίτλους της DC, αποφάσισα να διαβάσω το φινάλε του “The Return Of Kid Flash”, του τελευταίου arc των TEEN TITANS. Έτσι και αλλιώς, οι περιπέτειες της συγκεκριμένης ομάδας πάντα διέθεταν έναν πιο ελαφρύ και χιουμοριστικό χαρακτήρα, έτσι δεν περίμενα κάτι το επικό. Μάλιστα, μπορώ να πω πως το 14ο τεύχος της σειράς, δίνει ένα αρκετά ικανοποιητικό τέλος στο story της επιστροφής του Kid Flash.

Το τεύχος αρχίζει κατευθείαν στην καρδιά της δράσης, καθώς ο Robin και η Red Arrow βρίσκονται στην μέση μιας κρίσης. Εκείνος αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια των Teen Titans, παρ’ όλο που υπάρχει ένταση μεταξύ τους, και οι Teen Titans δέχονται να τον βοηθήσουν, καθώς, όπως λένε, δεν συνηθίζει να ζητά τη βοήθεια τους, παρά μόνο όταν είναι απελπισμένος. Όλοι μαζί ρίχνονται στην μάχη, σε ένα πολύ καλό team-up, δίνοντάς μας ενδιαφέρουσες και καλοσχεδιασμένες σελίδες απόλαυσης. Στο πιο κρίσιμο σημείο της μάχης, μάλιστα, κάνει την εμφάνιση του και ο Kid Flash, που αποφάσισε να βάλει στην άκρη τις διαφορές τους.

Έτσι, ο Robin και ο Kid Flash λύνουν οριστικά τις διαφορές τους και ανανεώνουν τη συμμαχία τους. Η έκπληξη, όμως, έρχεται στην τελευταία σελίδα, όπου ο Alfred ρωτά τον, ενήλικο πλέον, Robin, αν θα ανακοινώσει την επιστροφή του στους υπόλοιπους Titans, αποκαλώντας τον, μάλιστα, Master Tim…