Suicide Squad: Hell To Pay

Κυκλοφόρησε το trailer

Βγήκε το trailer της επόμενης ταινίας animation της DC, η οποία είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του San Diego Comic-Con International.

Πρόκειται για την 31η animation ταινία του DCU, τιτλοφορούμενη SUICIDE SQUAD: HELL TO PAY και θα έχει για πρώτη φορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο την “Task Force X”, που αποτελείται από τους Deadshot, Bronze Tiger, Killer Frost, Captain Boomerang, Harley Quinn και Copperhead, στους οποίους αναθέτει η Amanda Waller να κλέψουν ένα πανίσχυρο μυστικιστικό αντικείμενο. Όμως, δεν είναι οι μόνοι που το αναζητούν…

Η πρώτη εμφάνιση της Suicide Squad στο animated DCU έλαβε χώρα στο BATMAN: ASSAULT ON ARKHAM, αλλά εκείνη η ταινία διαδραματίζονταν στο σύμπαν των παιχνιδιών BATMAN: ARKHAM. Ο Christian Slater (MR. ROBOT) δανείζει τη φωνή στον Deadshot, ο Billy Brown (HOW TO GET AWAY WITH MURDER) είναι ο Bronze Tiger, ο Liam McIntyre (THE FLASH) ο Captain Boomerang, η Kristin Bauer van Straten (TRUE BLOOD) η Killer Frost, ο Gideon Emery (TEEN WOLF) ο Copperhead, η Tara Strong είναι η Harley Quinn και η Vanessa Williams (UGLY BETTY) η Amanda Waller.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 27 Μαρτίου και σε Ultra HD Blu-ray, Blu-ray και DVD στις 10 Απριλίου.