Polar & The Punisher Trailers

Προμηνύεται αιματηρός ο μήνας στο Netflix!

Τις περασμένες ημέρες κυκλοφόρησαν δύο trailers, για μεταφορές comics στην πλατφόρμα του Netflix. Και αμφότερες αναμένονται αυτόν το μήνα!

Το POLAR είναι μεταφορά του ομώνυμου comic του παραγωγικότατου Ισπανού δημιουργού Víctor Santos, το οποίο ξεκίνησε σε format webcomic και συνεχίστηκε ως σειρά graphic novels, από την Dark Horse. Φέτος αναμένεται να εκδοθεί ο πέμπτος τόμος (Volume 4) και τι καλύτερο από μία live-action μεταφορά, σε σκηνοθεσία Jonas Åkerlund, γνωστού από πολύ cool videoclips;

Το comic είναι στΙλιζαρισμένο noir, με πολύ δράση και αφηγείται την ιστορία του κορυφαίου εκτελεστή Kaiser Black, ο οποίος ενώ έχει πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αναγκάζεται να επανέλθει, μετά από μία δολοφονική απόπειρα εις βάρους του. Στη σειρά, τον Kaiser Black ενσαρκώνει ο Mads Mikkelsen (HANNIBAL) και τον πλαισιώνουν οι Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick και Matt Lucas.

Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιανουαρίου.

Μετά το teaser trailer, ήρθε η ώρα και για το κανονικό, εν όψει της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου του THE PUNISHER, στις 18 Ιανουαρίου.

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, ο βασικός αντίπαλος του Frank είναι ο Billy Russo, που θα μεταμορφώνεται πλέον στον Jigsaw, μετά τα γεγονότα του πρώτου κύκλου. Οπότε, αναμένεται μία πολύ ισχυρή αντιπαράθεση, κατά τη διάρκεια των δεκατριών επεισοδίων. Ο Jon Bernthal θα υποδυθεί τον Frank Castle για τρίτη φορά σε σειρά, ο Ben Barnes επιστρέφει ως Billy Russo και θα τους πλαισιώνουν οι Amber Rose Revah ως Dinah Madani, ο Jason R. Moore ως Curtis Hoyle και η Deborah Ann Woll ως Karen Page.