Avengers #16

Ένα τεύχος σχεδιασμένο για επικές μάχες
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Avengers #16

WriterJason AaronArtistDavid MarquezPublisherMarvel Comics

Παρότι ανήκουν στο ίδιο σύμπαν και είναι προφανώς χαρακτήρες της ίδιας εταιρείας, είναι πάντοτε παράξενο να βλέπεις τους Avengers μαζί με τον Blade. Στο AVENGERS #16 προστίθεται και ο Ghost Rider σε αυτό το παρεάκι, λες και δεν ήταν ήδη overcrowded η ιστορία.

Παρ’ όλα αυτά, η ιστορία καταφέρνει να λειτουργήσει και να μην βυθιστεί από τον τεράστιο αριθμό των ηρώων της. Το σύμπαν του υπερφυσικού τρόμου που φέρνουν ο Blade και ο Ghost Rider, παντρεύεται ταιριαστά με τους Avengers και το αποτέλεσμα είναι μια εκρηκτική μάχη πολλών οκτανίων. Highlight είναι φυσικά η μάχη της Captain Marvel με τον νέο Ghost Rider, καθώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον το ποιος θα υπερισχύσει.

Το τεύχος δεν έχει κάποια ιδιαίτερα πολύπλοκη πλοκή, αν και δε λείπουν οι εξελίξεις, αλλά δεν ήταν και ο σκοπός της ποτέ. Το τεύχος αυτό γράφτηκε και σχεδιάστηκε για να μας δώσει επικές μάχες, πανέμορφα μονοσέλιδα και εκρηκτικές κόντρες. Και σε αυτά τα τρία πετυχαίνει διάνα.