NYCC: Οι Ανακοινώσεις Της Avatar Press

Avatar_Logo

Δε θα είχε άδικο να πει κανείς ότι αν υπήρξε μιαν εταιρεία που κέρδισε τις εντυπώσεις του φετινό Comic Con της Nέας Υόρκης αυτή ήταν η Avatar Press. Η Avatar εμφανίστηκε αποφασισμένη να φέρει και πάλι στο προσκήνιο το είδος της επιστημονικής φαντασίας στο οποίο άλλωστε και ειδικεύεται.

Πιο συγκεκριμένα, την τιμητική του είχε ο Garth Ennis μιας και πέρα από τις σειρές CALIBAN και RED ROVER που έχουν ήδη ανακοινωθεί καθώς και η επιστροφή του στο CROSSED, ανακοινώθηκε και η δημιουργία live-action webisodes που θα γράφει και θα σκηνοθετεί ο ίδιος.

Ανακοινώθηκε επίσης και μια νέα σειρά από τον Kieron Gillen με την ονομασία MERCURY HEAT, όπου σε ένα δυστοπικό μέλλον παρακολουθούμε έναν τύπο αστυνομικού show που τοποθετείται στον Ερμή.

Από τον Simon Spurrier θα δούμε τη νέα σειρά NEURO-TRASH, όπου στην Αμερική του μέλλοντος το να είσαι νέος είναι αηδιαστικό και όλοι ζουν σε τεράστια κινούμενα αυτοκίνητα.

Στο RED SHIFT θα παρακολουθήσουμε το μεγαλύτερο κάθαρμα της ανθρωπότητας να γίνεται κυνηγός κεφαλών στη νέα σειρά του Justin Jordan πράγμα που μάλλον σημαίνει ότι το όριο ανάμεσα στο “νεκρός ή ζωντανός” θα είναι θολό.

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή και η είδηση ότι θα γίνει relaunch στο GRAVEL από τον Mike Wolfer με την έγκριση- ίσως και κάποιες ιδέες – από τον Warren Ellis.

Παράλληλα, θα δούμε από την Avatar μια προσαρμογή σε comic του HOUSE OF THE WORM του G.R.R. Martin καθώς και το HARLEM HELLFIGHTERS του Max Brooks, μιαν ιστορία για την ομάδα Αφροαμερικανών που πήραν μέρος στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.