Spider-Gwen #1

Deja vu κανείς;
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Spider-Gwen #1

WriterJason LatourArtistRobbi RodriguezPublisherMarvel Comics

Δεν βιώσατε deja vu, είναι το δεύτερο SPIDER-GWEN #1 μέσα σε έναν χρόνο. Για όσους δε γνωρίζουν, σε αυτή την διάσταση η αράχνη τσίμπησε την Gwen, o Peter είναι φίλος της που μεταμορφώθηκε στον Lizard, πέθανε και κατηγορούν την Spider-Woman για τον θάνατο του. Κάποια πράγματα μάλλον είναι σταθερά για τους Αραχνανθρώπους κάθε διάστασης.

Στο νέο αυτό volume, η Gwen ερευνά την υποτιθέμενη επανεμφάνιση του Lizard, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ισορροπήσει την ζωή της (τα σταθερά πράγματα που έλεγα) και ενώ την κυνηγάνε οι αστυνόμοι DeWolff και Castle, μαζί με τις αστυνομικές δυνάμεις της Νέας Υόρκης.

Δεν πρόκειται για κάποιο πρωτοποριακό πρώτο τεύχος, αλλά ο Jason Latour σου δίνει γρήγορα να καταλάβεις τι έχει προηγηθεί, τι συμβαίνει στον κόσμο του comic, μια μικρή δόση από το cast και μια γρήγορη ματιά στο πώς θα επεκτείνει τον κόσμο και στο πώς θα εντάξει και άλλους ήρωες, πέρα από το cast του Spider-Man. Ωστόσο, το σχέδιο ξεχωρίζει χάρη στο πιο ελεύθερο και indie στιλ του Robbi Rodriguez και στα ζωηρά χρώματα του Renzi που ζωντανεύουν την Νέα Υόρκη και τις περιπέτειες της Gwen.