Supergirl S01E18

World's Finest
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Supergirl

Season/EpisodeS01E18 WritersGreg Berlanti, Andrew Kreisberg, Ali Adler, Michael Grassi, Caitlin Parrish DirectorNick Gomez CastMelissa Benoist, Mehcad Brooks, Grant Gustin, Jeremy Jordan, Calista Flockhart, Jenna Dewan Tatum NetworkThe CW

Πλησιάζοντας στο τέλος της πρώτης σεζόν του SUPERGIRL και έχοντας βιώσει αισθητή διαφορά ποιοτικά, τους τελευταίους μήνες, οι παραγωγοί βρήκαν την ευκαιρία να χωρέσουν ένα crossover με τον Flash. Και ως σατανική σύμπτωση, το είδαμε στις οθόνες μας ακριβώς όταν κυκλοφόρησε στις αίθουσες το BATMAN v SUPERMAN, μια διαμετρικά αντίθετη πρώτη συνάντηση υπερηρώων (ο ένας εκ των οποίων φέρει επίσης το διάσημο S στο στήθος του).

Διπλή δόση υπερηρώων σημαίνει και διπλή δόση υπερκακών. Μαζί με την Livewire, που επιστρέφει μετά από πολλούς μήνες, χωρίς να έχει ξεχάσει το μίσος της για την Cat Grant, το ντεμπούτο της ως εγκληματίας κάνει και η Siobhan, η οποία “ξεκλείδωσε”, στο προηγούμενο επεισόδιο, της δυνάμεις της ως Silver Banshee.

Το μεγάλο ατού του επεισοδίου είναι, φυσικά, ο Flash. Οι δύο σειρές έχουν παρόμοια ατμόσφαιρα και οι δύο πρωταγωνιστές (και αντίστοιχα οι χαρακτήρες που ερμηνεύουν) έχουν επίσης μια παρόμοια ενέργεια που τους κάνει να ταιριάξουν γρήγορα. Οι συγγραφείς προσπαθούν να εντάξουν όσο πιο οργανικά μπορούν τον speedster στις περιπέτειες της Supergirl, βάζοντας σημαντικές εξελίξεις στην διάρκεια του επεισοδίου.