Detective Comics #936

To "Rise Of The Batmen" συνεχίζεται δυναμικά
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Detective Comics #936

WriterJames Tynion IVArtistAlvaro MartinezPublisherDC Comics

Ο Batman έχει χαθεί μετά την ήττα που υπέστη στα χέρια της Colony, μιας περίεργης παραστρατιωτικής οργάνωσης που φαίνεται εμπνευσμένη από αυτόν, και η ομάδα προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ η κατάσταση κλιμακώνεται.

Το DETECTIVE COMICS έχει γρήγορα αναδειχτεί σε έναν από τους πιο αξιοπρεπείς τίτλους της μετά-Rebirth εποχής, με τον James Tynion να ισορροπεί, στα σενάριά του, σκηνές δράσης και ενδιαφέρουσες στιγμές μεταξύ διαφόρων χαρακτήρων. Μέσα από αυτές, αλλά και μέσα από τους διαλόγους, ο Tynion φαίνεται να έχει μια πολύ καλή ιδέα για το τι καθιστά ιδιαίτερο το κάθε μέλος του cast του, ενώ η σχετικά προβλέψιμη εξέλιξη στον αγώνα κατά της Colony, κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον το μέλλον της ιστορίας.

O Alvaro Martinez αντικαθιστά, στον τομέα του σχεδίου, τον Eddy Barrows (ο οποίος θα επιστρέψει για το τελευταίο μέρος του arc) και δεν απογοητεύει. Η αφήγηση κυλάει μέσα από τα panels, ενώ πολλές σκηνές είναι πραγματικά όμορφες, ιδιαίτερα αυτές με την Orphan.