Predator vs. Judge Dredd vs. Aliens #2

Άνθρωπος εναντίον τεράτων
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Predator vs. Judge Dredd vs. Aliens #2

WriterJohn LaymanArtistChris MooneyhamPublishersDark Horse Comics, IDW Publishing

Είχαμε ήδη δει τον τερατόμορφο Predator να αντιμετωπίζει το δολοφονικό Alien στις ταινίες και σε προηγούμενα comics, τώρα όμως έχουμε και τον αδίστακτο Judge Dredd να παίρνει θέση στον καυγά!

Παρόλο που μας υποσχέθηκαν τριπλή αναμέτρηση και αιματηρό μακελειό, τελικά παίρνουμε λίγα από αυτά. Ο Dredd και οι υπόλοιποι δικαστές κυνηγούν έναν εγκληματία, με το ανθρωποκυνηγητό να τους οδηγεί στο δρόμο ενός παράφρονα επιστήμονα, ο οποίος κατέχει το DNA του Alien. Παράλληλα, στην ιστορία εμπλέκεται και μια συμμορία από Predators, οι οποίοι αναζητούν ένα μέλος της ομάδας τους, το οποίο απήχθη από τον επιστήμονα.

Ένα ενδιαφέρον τεύχος, το τέλος του οποίου μας αφήνει σε αγωνία. Δεν με δυσαρέστησε κάτι, για να είμαι ειλικρινής. Έχουμε μερικές σταγόνες δράσης, αν και όχι με τους Alien και Predator. Ο John Layman καταφέρνει να χωρέσει αρκετό χιούμορ μέσα στα panels, με τον αρχικό villain που καταδιώκει ο Judge Dredd να είναι ουσιαστικά ένα ζωντανό meme. Σοβαρά τώρα, δεν υπερβάλω, τον λένε Archbishop Emoji. Εξαιρετικός ήταν και ο τρόπος που αποτυπώνονταν οι σκηνές δράσης, αποκτώντας μια εξέχουσα ζωντάνια. Άντε, ας πω και ένα αρνητικό, μας έδειξε πολύ λίγο Alien.

Για όλους τους fans των τριών franchises, το τεύχος αυτό σίγουρα θα αποτελέσει μια ευχάριστη εμπειρία. Ας ελπίσουμε πως στην συνέχεια η αρχέγονη έχθρα εξωγήινου και κυνηγού θα αναρριπιστεί δυναμικά, δίνοντάς μας ένα ενδιαφέρον crossover.