All-New X-Men #16

Beast Ex Machina
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

All New X-Men #16

WriterDennis HopelessArtistMark BagleyPublisherMarvel Comics

Η Madelyne Pryor έχει εξαπολύσει το στρατό της στο Μαϊάμι. Με τους X-Men να είναι ανίκανοι να σταματήσουν τα τσιράκια της, ο Beast αναγκάζεται να επιστρατεύσει τα πιο αθέμιτα μέσα για να βάλει ένα τέλος!

Παρ’ όλο που οι τίτλοι των X-Men έχουν πάρει την κάτω βόλτα τον τελευταίο καιρό, πιστεύω ότι το ALL NEW X-MEN είναι σχετικά αξιοπρεπές – τουλάχιστον σε σχέση με άλλους. Παίζει με ορισμένες έξυπνες ιδέες, όπως για παράδειγμα ο μικρός Apocalypse, ο οποίος πλέον είναι X-Man. Πολλοί ίσως να αντιμετωπίζουν τον τίτλο ως μια άπληστη κίνηση της Marvel να βγάλει λεφτά από τους παλιούς X-Men (και έχουν δίκιο, ουσιαστικά), αλλά, για μένα, οτιδήποτε μας κρατάει μακριά από το DEATH OF X, μου κάνει!

Το story του παρόντος τεύχους σίγουρα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά μας προσφέρει αρκετή δράση και ορισμένες ευχάριστες σκηνές. Στα υπέρ του, είναι τα υπέροχα σκίτσα του Bagley. Στα αδύναμά του σημεία, θα έβαζα σίγουρα το τέλος, το οποίο σε κάνει να νιώθεις λες και ο Hopeless βιάζεται να κλείσει την ιστορία. Ένα άλλο στοιχείο το οποίο με στεναχώρησε, ήταν το ότι δεν είχαμε καμία σκηνή με τον Cyclops του παρελθόντος και την Madelyne, η οποία είναι η μελλοντική σύζυγος του! Σκεφτείτε το λίγο – δεν θα ήταν έξυπνο;

Αν είστε fan της σειράς, το ALL NEW X-MEN #16 δεν θα σας απογοητεύσει. Αν είστε fan των X-Men, δεν θα το μισήσετε. Αν είστε fan κάποιας άλλης σειράς, διαβάστε το αντίστοιχο post κάποιου φίλου συντάκτη και, αν της δώσει καλή κριτική, ασχοληθείτε με αυτή!