Teen Titans #5

Ένα καλογραμμένο τέλος και μια καινούργια αρχή
Snapshot Reviews: Σύντομα reviews για πρόσφατα comics που τράβηξαν την προσοχή μας. Πρώτα τεύχη, σειρές που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και λιγότερο προβεβλημένες δουλειές που αξίζει να προσέξετε.

Teen Titans #5

WriterBenjamin PercyArtistKhoi PhamPublisherDC Comics

Στο πέμπτο και τελευταίο μέρος του πρώτου arc, οι Teen Titans σώζουν τον Damian και πολύ σύντομα έρχονται αντιμέτωποι με τους Demon’s Fist. Αυτή τη φορά, όμως, ο περιβόητος Robin θα προτιμήσει να αποκαλύψει την αλήθεια και να πείσει τους Demon’s Fist να τον ακολουθήσουν και να στραφούν ενάντια στον Ra’s Al Ghul και τη League Of Assassins. Η μάχη τελειώνει αισίως και οι Teen Titans, μετά την συγκατάθεση του Batman, εγκαθίστανται επισήμως στο San Francisco.

Ο Percy έχει επιλέξει ένα πολύ έξυπνο story για την επανασύνδεση της διάσημης ομάδας. Η απαγωγή και διάσωση του αρχηγού τους, Damian, ήταν ο συνδετικός κρίκος για την ένωση και τη συνεργασία των μελών, ενώ η προσθήκη του Batman και του Ra’s Al Ghul προσδίδουν μια αίσθηση ολοκλήρωσης, και απαγκίστρωσης από το παρελθόν. Οι διάλογοι και το χιούμορ είναι ιδιαίτερα προσεγμένα, κρατώντας το εφηβικό στιλ δυνατό, αλλά δίνοντας και το κατάλληλο ύφος στις πιο σοβαρές σκηνές.

Το σχέδιο του Pham είναι, εδώ και τέσσερα τεύχη, πολύ ιδιαίτερο και ταιριαστό για τους νεαρούς ήρωες και το τωρινό δεν αποτελεί εξαίρεση. Μαζί με τα χρώματα του Jim Charalambidis, υφαίνεται μια εικόνα ξεχωριστή για τον κάθε χαρακτήρα, τονίζοντας τα προσωπικά στοιχεία του.

Το TEEN TITANS αρχίζει να ωριμάζει ως ένας από τους πιο αξιοπρεπείς τίτλους του DC Rebirth.