Έρχεται Το Manga Justice League

Το Batman And Justice League καταφθάνει τον Ιούνιο

Αν λατρεύεις τα manga, αλλά ταυτόχρονα είσαι και fan της DC, τότε μάλλον έκανες την τύχη σου! Ποιός να το φανταζόταν, πως δυο εντελώς διαφορετικές comic κουλτούρες θα παντρεύονταν σε ένα δημιούργημα; Ο λόγος για το επερχόμενο manga, που θα έχει τίτλο BATMAN AND JUSTICE LEAGUE.

Το εν λόγο θαρραλέο εγχείρημα είχε ανακοινωθεί τον περασμένο Μάρτιο, από την πρόεδρο της DC Entertainment, Diane Nelson, και τον Jim Lee, στο πλαίσιο μιας παρουσίασης για τη συνεργασία της εταιρίας με αντίστοιχους φορείς της Ιαπωνίας. Πλέον εχει και επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, καθώς το manga θα κάνει το ντεμπούτο του στο επόμενο τεύχος του Champion RED, που θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουνίου.

Το manga θα υπογράφει ο Shiori Teshirogi και οι χαρακτήρες που έχουν επιβεβαιωθεί είναι οι Batman, Superman, Wonder Woman, Flash, Cyborg, Green Lantern και Aquaman. Όσο για την υπόθεση, θα δούμε την Justice League να επιστρέφει στην Gotham για να αντιμετωπίσει τον Joker και μια τεράστια συμμαχία από super villains.

Το νέο αυτό άνοιγμα της DC, γίνεται σε μια προσπάθεια να κερδίσει ένα ευρύτερο κοινό και να διαδώσει σε περισσότερες χώρες το σύμπαν της. Επίσης, δένει και με την κυκλοφορία της πρώτης live action ταινίας της Justice League, που θα δούμε τον Νοέμβριο.