Νέες Πληροφορίες Για Το Marvel Legacy

Νέες ανακοινώσεις!

Η Marvel, προσπαθώντας να εξισορροπήσει την υπερηρωϊκή πλάστιγγα, η οποία γέρνει εις βάρος της μετά το επιτυχημένο REBIRTH της DC, είχε ανακοινώσει το major MARVEL LEGACY event. Πρόκειται για ένα oneshot, που θα κυκλοφορήσει μετά το GENERATIONS event, που θα αποπειραθεί να εγκαθιδρύσει ένα νέο status quo, ως απόρροια μίας προσέγγισης ανάμεσα στους κλασικούς και τους σύγχρονους, “All-New” χαρακτήρες της.

Υπήρξαν αυτές τις ημέρες κάποιες νέες ανακοινώσεις, οι οποίες έχουν ήδη προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις. Επιγραμματικά βγήκαν τα εξής:

  • Teaser με το Thing να φοράει την κλασική στολή των F4, αλλά στην πόρπη αναγράφεται ο αριθμός 2, οπότε πιθανολογείται η επιστροφή των Fantastic, έστω με τον Thing και τον Human Torch για αρχή.
  • Εξώφυλλο THE DEATH OF THE MIGHTY THOR, βασισμένο στο κλασικό THE DEATH OF CAPTAIN MARVEL, το οποίο δεν προμηνύει καθόλου καλά πράματα για την Jane/Thor, καθότι και ο Mar-Vell είχε πεθάνει από καρκίνο, ενώ άγνωστο ακόμα το τι μέλλει γενέσθαι για τον “Unworthy” Thor. Ultimate Thor πάντως θα γίνει σύντομα ο Volstagg.
  • Εξώφυλλο SPIRITS OF VENGEANCE, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν ο Ghost Rider, στο σώμα του αυθεντικού Johnny Blaze, ο Blade, η Satana και ο Daimon Hellstrom.
  • Εξώφυλλο FALCON, σύμφωνα με το οποίο ο Sam Wilson παρατά την ταυτότητα του Captain America και επιστρέφει στα γερακίσια φτερά του.

Τα υπόλοιπα που είναι γνωστά για το MARVEL LEGACY είναι πως οι παλιές σειρές θα γυρίσουν στην αρχική τους αρίθμηση, θα επιστρέψουν όλοι οι κλασικοί χαρακτήρες (και ομάδες) της εκδοτικής, ενώ μέχρι το 2019 δε θα υπάρξει άλλο μεγάλο summer blockbuster event.