Έρχεται Το Marvel Legacy

Ανακοινώθηκε το "Rebirth" της Marvel

Η εμπορική, και όχι μόνο, επιτυχία του REBIRTH φαίνεται πως έφτασε στα αυτιά της Marvel, καθώς όπως ανακοίνωσε τον Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει το one-shot τεύχος MARVEL LEGACY #1, το οποίο θα θέσει τις βάσεις για το μέλλον του σύμπαντος της εκδοτικής και θα επαναφέρει πολλά από τα στοιχεία που έχουν λείψει από τους fans.

Παράλληλα, στo πλαίσιo του LEGACY, η εκδοτική θα επαναφέρει τη Marvel Value Stamp, το περιοδικό FOOM, καθώς και το κλασικό τετραγωνάκι με τους ήρωες στο εξώφυλλο, ενώ αρκετοί μακροχρόνιοι τίτλοι θα επιστρέψουν στην αρχική τους αρίθμηση.

Το MARVEL LEGACY #1 θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση του GENERATIONS, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, στο οποίο η MARVEL θα προσεγγίσει τη δυναμική και τις σχέσεις ανάμεσα στους σύγχρονους ήρωες και τους προκατόχους τους. Ο Editor-in-Chief της MARVEL, Axel Alonso, υποστηρίζει πως η τελευταία σελίδα του τεύχους θα “σπάσει το Internet” καθώς πρόκειται για “ένα μεγάλο γεγονός, για το οποίο μας ρωτάνε συνέχεια και τώρα ήρθε η ώρα να δώσουμε απάντηση”.

Το MARVEL LEGACY #1 θα αποτελείται από 50 σελίδες, τις οποίες υπογράφει ο Jason Aaron, σε σχέδιο Esad Ribic.