Inhumans S01E03

Divide... And Conquer
Snapshot Reviews: Για να μη χάνετε τις εξελίξεις των comic-related και animated τηλεοπτικών σειρών, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους με σύντομα reviews κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Inhumans

Season/EpisodeS01E03 WritersScott Buck, Rick Cleveland DirectorChris Fisher CastAnson Mount, Serinda Swan, Iwan Rheon, Ken Leung, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish NetworkABC

Τα δύο πρώτα επεισόδια του INHUMANS αποτελούσαν, ίσως, ένα από τα χειρότερα δείγματα της Marvel. Χάλια ερμηνείες, ανέμπνευστα κοστούμια και σκηνικά, και ένα σενάριο που μπάζει, είναι, μεταξύ άλλων, μερικά από τα στοιχεία που δέχτηκαν πλήθος αρνητικών κριτικών. Δυστυχώς, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και στο 3ο επεισόδιο.

O Maximus στέλνει μια ομάδα από Inhumans να πιάσει τη βασιλική οικογένεια, που κρύβεται στην Χαβάη, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να πείσει την Crystal να πάρει το μέρος του. Παράλληλα, ο Black Bolt και οι υπόλοιποι, όντας χωρισμένοι ο ένας από τον άλλον, έχουν τα δικά τους προβλήματα στο νησί.

Αμφιταλαντεύομαι για το ποιο sub-plot είναι χειρότερο, αυτό του Karnak ή του Gorgon. Ο μεν έπεσε από έναν λόφο (…) και έχασε την ικανότητά του να αναλύει τις καταστάσεις, και τώρα είναι αιχμάλωτος κάποιων παρανόμων, ενώ ο δε έπιασε φιλίες με μια παρέα από surfers, οι οποίοι είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη εναντίον της ομάδας που έστειλε ο Maximus, γιατί, φυσικά, ήταν και πρώην στρατιώτες.

Απλά, σε αντίθεση με την Βασιλεία που ανέλαβε να γράψει για την πρεμιέρα, εγώ θα προτείνω να το δείτε, καθώς είναι τόσο κακό, που τελικά καταντάει διασκεδαστικό. Πρόκειται για μια σπάνια κατηγορία έργων, και μάλλον αξίζουν συγχαρητήρια στον Scott Buck και την ομάδα του που κατάφεραν να μπουν σε αυτή.