Νέα Animation Movies Trailers

The Incredibles 2, Hotel Transylvania 3 & Gotham By Gaslight

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα trailers δύο πολυαναμενόμενων sequels, πολύ αγαπημένων και διάσημων ταινιών animation, καθώς και το trailer μεταφοράς πασίγνωστου graphic novel.

Το πρώτο είναι το teaser trailer του THE INCREDIBLES 2, με τον Jack-Jack, το μωρό της οικογενείας των Απίθανων να δίνει πόνο, δίνοντάς μας μια γεύση για τη φανερή βελτίωση του animation 14 χρόνια μετά το πρώτο INCREDIBLES, ενώ ανακοινώθηκε πως η ταινία προορίζεται να βγει στις αίθουσες τον ερχόμενο Ιούνιο!

Το άλλο trailer, μας έρχεται από την Sony Animation και πρόκειται για το τρίτο HOTEL TRANSYLVANIA, στο οποίο οι θαμώνες του γνωστού ξενοδοχείου πάνε… κρουαζιέρα, προκειμένου να αλλάξουν παραστάσεις. Το HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION θα βγει στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Ιούλιο, συνεισφέροντας σε ένα απολαυστικό καλοκαίρι από άποψη big-budget animation features.

Τέλος, κυκλοφόρησε το trailer της animated μεταφοράς του BATMAN: GOTHAM BY GASLIGHT, ενός Elseworlds comic των Brian Augustyn και Mike Mignola, που κυκλοφόρησε το 1989 από τη DC. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό παρελθόν, όπου ο Batman της Βικτωριανής εποχής κυνηγάει τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Τη φωνή στον Σκοτεινό Ιππότη θα δανείσει ο Bruce Greenwood (BATMAN: UNDER THE RED HOOD), ενώ η Jennifer Carpenter (DEXTER, LIMITLESS) θα είναι η φωνή της Selina Kyle. Την σκηνοθεσία έχει κάνει ο Sam Liu (BATMAN AND HARLEY QUINN, TEEN TITANS: THE JUDAS CONTRACT), πάνω στο σενάριο του Jim Krieg (JUSTICE LEAGUE: THE FLASHPOINT PARADOX) και η ταινία θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στις 23 Ιανουαρίου και λίγο αργότερα σε Blu-ray και DVD.